paorpaor
Član
Dolovac sta ti je tako smesno 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kakve to ima veze sa ovogodisnjim stanjem na njivama?Al ste vi kratkog pamćenja. Prošle godine u ovo doba žetva pšenica bila već gotova?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Gde su velike pukotine(obično gde je sabijena zemlja ili gde je bio vodolež) koren je u kontaktu sa vazduhom i ni jedna biljka to ne voli.To je bas jedno od pitanja , koje ovde nismo nikad zakljucili .
Neko moje misljenje ,a i probavalo se , da je isto ,i spartani i ne.
Dok npr ,mislim da ima nekad i prednosti , nespartana,ispucala zemlja . Npr , kasnije ,jul ,avgusta , ako naleti neka manja kisa , tipa do 10L , u ospartamom ta kisa ne dospije do korjena ostane u gornjih par cm i za dan dva ispari , u ispucaloj zemlji se spusti u pukotine .
Zavisi i od tipa zemlje. Ima koje pucaju i bez sabijanja .Gde su velike pukotine(obično gde je sabijena zemlja ili gde je bio vodolež) koren je u kontaktu sa vazduhom i ni jedna biljka to ne voli.
?Ne razum te Kimi uopste
Mada verovatno i ti sam znas sta se desavas, al odbijas da to priznas![]()
Lule mi kao da smo hiljadu km udaljeni kod mene je prijatnih 27Cneznam kako je kod vas
ovde 37 pokazuje ali osecaj je kao da je 45 stepeni
umret napolju
neznam sta radis al ja neko seno radio,na suncu od 10hLule mi kao da smo hiljadu km udaljeni kod mene je prijatnih 27C![]()
Луле, ја сам од тебе 50-ак километара. Нема ни 30 °С.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока