Vremenske prilike u 2024-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li me to oci varaju ?

433145312_770437034792591_6703933944024876830_n.png

Daleko je to jos .....dotle ce se izmenjati prognoza svakodnevno,tj pogledaj poslepodne videces drugacije rezultate xd.

Ja pratim preko Windy aplikacije i kad se barem 3 od 4 modela poklope znači da će pasti kiša. I to im ne verujem na duže od 2 dana da mogu da pogode.

Ma taj Dino malo se preserava.On kad nesta zatuvi onda stalno to pise.Npr.ostali kazu biti ce topla zima a on kontra pa onda cim malo hladnoce najave to na sva usta govori.Ja ga pratim par godina i prije je bio podnosljiviji.Sad je malo naporan postao.

За то време на далеком северу отказан рели због снежних падавина, и финце изненадио снег
d83ebcded8198b807abedc4b80aa9bc3.jpg

Ne bih se uopšte iznenadio da još zazimi pa i zaveje do kraja aprila na ovo ludo vreme, očas posla se to okrene....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Pročitaš dugoročni sezonsku prognozu i onda shvatiš da tu nema ničeg pametnog.Moguće je ovo, moguće je ono a u praksi se desi nešto treće.Ne mogu da uhvate kišu u nardnih 7 dana a mogu da predvide celo leto.Evo i ja kažem, očekujem u toku leta i preko 37C očekujem strahovite nepogode lokalno.Biće sigurno i lokalnih potopa, mini tornada, biće suše a možda i kiše.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh