Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene se povećalo. Jutros stojalo za sredu 6,6 litara, a sad stoji 16,7 litara...
Cenim tvoje znanje i rad, ali taaako bi voleo da sad pogresis.Nema od toga ništa rekoh, ipak je preča kiša u Africi nego kod nas. Šta da radimo.
Doduše, u ovom delu i nije strašno kako drugde.
I ja istoCenim tvoje znanje i rad, ali taaako bi voleo da sad pogresis.
JBTE, baš.danas pričam sa ćaletom oko toga kako je najavljivana kiša, a da su ukinuli padavine sad. A on.mi kaže, pa te prognoze su nekad radili fakultetski obrazovani ljudi, sa desetinama godina iskustva, a vi buljite i dalje u računare, samo nastavite ....šta ću, zaćutim....Sto bi rekao Dragan Jove Torbica, "ukinulo ga je".
A nakon nje ce i proljetne kukture da fasuju.... I ko nam jamci da cemo nakon ne daj Boze takve 2024. Imati 4 5 normalnih godina da na ovoj bijedi od cijene opstanemoSada je mnogo lakše predvideti prognozu nego pre 10-20 godina, tehnologija je napredovala ali očigledno je da nešto ne štima sa klimom.Sve procene na duže staze padaju u vodu.Kada je sušan period, ne može da se promaši prognoza, isto je i kada su kišne godine u pitanju.Ova godina preti da bude najgora u posldnjih 100.Ako do kraja aprila ne padne kiša, mi ostajemo bez pšenice, imajući u vidu da je ekstremna suša od januara a da tek dolazi prava vatra, šta očekivati nego katastrofu.