Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja taman dosao sa posla i spremam se da idem u sumu, jedno dve prikolice topole. Kad se sprema sa svih straana. Kimi da kacim prikolice i krecem ili ostavim za sutra? Idvor-kovacica juzni banat.Nakon vrlo jake ustoke (košave) ovde razbija sada kako pada....a nije da je nešto treba, palo je sasvim dovoljno. Ali tako je to..
Doduše, i pored najviše vetra u Banatu neki modeli imaju 10-15litara tamo uz granicu sa Rumunijom.
E jbg muka seljacka, opet sam pre podne na posao, tek posle 3 je moguca opcija suma. Znaci nista ni sutra? Bas imam srece sa vremenom....Bolje za sutra, ali opet ranije jer uveče u tom kraju može biti grmljavinskih pljuskova.
I kod nas lepo udesila da pada, samo da potrajeLepo pada .
Repici ne treba vise kiseNece imati nekog pomaka, jedino psenici treba dosta kise.Nesto kao pada, al vise deluje da podjebava!
A treba ozbiljna kisa, ovo je sve do sad bila zajebancija.
Psenici, uljanoj repici i lucerki treba min 20-30l u komadu! Kopao sam juce u tim usevima je suvo 20-30cm. Od gore se crni al svega 3-4cm! To vam je pravi izvestaj iz J.Banata sve ostalo je prosetavanje tesko!
Максо, зеза те. Навикли смо и ми на ветруштину.Bez brige, navikli smo mi na ovakav vetar!
И наравно ветар.Naravno juzna Backa po obicaju. Kornison i dva jaja.