Vremenske prilike u 2024-oj godini

Може .
064fa858fd8149610aba35d52c1f9419.jpg
86a42bdc28e928b5a725f621079002ed.jpg

Послато са RMX3624 помоћу Тапатока

До пре десетак година снега је било много више, сада га нема. Већина деце више није стало на скије, и ја сам сестрићу купио скије пре 15г. није било снега да научи. Раније би пао снег ових дана и само би трпало до средине марта.

Послато са RMX3624 помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Isto i kod nas,koliko puta sam ja isao na sankanje,klizanje po zaledjenom tamisu,a sad nista od toga.A kazu bese vreme se ne menja .....

Pravi zimski dan, pada neka "malokava" celo jutro, brda u okolini dobila i sneg jutros.Tišinu jedino narušava po neka motorka i sporadično neko svinjče skikne.

Taman sutra da se proba oranje.

neznam je li postavio neko nesto ovako sta se desava u Spaniji

nesto su gadno ujebali spanci al ovo nije normalno,kao ni turska zemljotres itd itd

ovo je horor i ovo smo nekada gledali u filmovima
e sad ko ih jebe predpostavite po izgovorom---Climate change

Isto i kod nas,koliko puta sam ja isao na sankanje,klizanje po zaledjenom tamisu,a sad nista od toga.A kazu bese vreme se ne menja .....
E i mi smo u idvoru igrali hokej na zaledjenom tamisu, pre 20+godina. Od dasaka napravimo stapove i golove, crep stesemo u obliku paka da ne bude ostar zaobljene ivice i zimi na tamisu hokej na ledu 😀 lepi dani.

8l palo danas, valjda ce konacno da krene malo u nedeljama koje dolaze.
Nisam neki ljubitelj zime i snega, ali valjalo bi malo da ga ima ove zime.

Леп дан и предвече, месец почео необично јако да сија и сад магла као тесто. Све у два сата. Од јутрошњег мраза има једно 20 -ак цм лишћа, опало са стабала ораса у дворишту. Па хаос...

Nazad
Vrh