dragan.kovacev
Član
Kazu neki strucnjaci samo jul i avgus kisa je bitna, otkud sad da treba 12meseci da pada dosao djavo po svoje, promenila se ploca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo bas I nije neka studija. Ovo mi lick na neki komentar, al ok.U raznim tekstovima kojekuda. Samo treba potražiti.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
gledam ligu sampiona@Lule28 tebi je stvarno dosadno.
Čitao sam u temi o soji kako se vadite i svađate oko količine kiše, i svi tvrde da su u pitanju mikrolokacije, kako kod jednog susjeda pada, kod drugog ne. Ista priča kao i ovdje. Zašto kod mene ne može biti tako?
Prošli tjedan na primjer mi blaženo beremo kukuruz kasno navečer na selu, dođem kući u Ludbreg, sve mokro, voda stoji u kanalima, strašan pljusak bio. Par kilometara zračne linije. I tako cijelo ljeto. Mogu se ja polomiti objašnjavajući, kako su nas oblaci zaobilazili i kako je tuklo samo lokalno, i onako mi nećeš vjerovati.
Ali čak i da ja lažem, i da je palo 150-200 litara kiše u 100 dana po onakvim vrućinama, stvarno su uvjeren d abi to napravilo ikakvu razliku?