Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Све је прекопирао као и код мене друже буквално спаљено, недао Бог неког пожара. Ја се мало шалим са нашим колегом у његовом сам селу мењамо, неке фрижидере. Али ово је пропаст од Врбаса до Неузине све сагорено, Тиса је опала за пар метара појавили се спрудови око бране, на шта ће ово изаћи не знам али неће бити добро. А ти што кажу да је све ово, виђено тамо неке 1930 или 1950 нису баш реални. Јуче је до 18х било 40+ц тек око 19х је почела температура да пада.Pogledaj travu Drale . Sve zuto . Jel i u tvom kraju takvo stanje ?
Prisustvujemo naj letu od pocetka meranja tako da vise ovi koji govore da je ovako bilo to vise nece govoriti .
Dao si odgovor za mnoge koji se pitaju i traze od drzave da se srede kanali i da se pocne zalivati . Tisa bi tako presusila pre dva meseca uz Tamis i sve ostale manje reke u Vojvodini .Све је прекопирао као и код мене друже буквално спаљено, недао Бог неког пожара. Ја се мало шалим са нашим колегом у његовом сам селу мењамо, неке фрижидере. Али ово је пропаст од Врбаса до Неузине све сагорено, Тиса је опала за пар метара појавили се спрудови око бране, на шта ће ово изаћи не знам али неће бити добро. А ти што кажу да је све ово, виђено тамо неке 1930 или 1950 нису баш реални. Јуче је до 18х било 40+ц тек око 19х је почела температура да пада.
Taj hoće da skrene desno.Ima dva voza i daje ti do znanja jer nema signalizaciju, da usporiš.Nikakvo cudo za tog traktoristu sto vozi lijevom stranom na onakvoj vrucini
Ali kad se vraćaš kući lepo miliš i upali ti fazon.Ali šta ćeš kad prođu ove vrućine.Onda moraš na rezervni položaj dok ne prođe stampedo.Znači kad žena vidi da mi je auto parkiran kod komšinice, samo kažem da sam se sludio zbog ove vrućine i stvar sređena.