Vremenske prilike u 2024-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sevalo sinoc sa zapada i radar pokazivao razvoj koji ide na nas ali nije moglo da preskoci nepremostivu prepreku zvanu Juhor. Da je visine ko Alpi ili ajde Kopaonik pa i da razumem.

Usra me malo,pojavi se oblak niotkuda i izruci oko 10l. Nadam se da je zakacilo i polje.

453507261_1483371985617199_240194169571270475_n.png

Pogledaj travu Drale . Sve zuto . Jel i u tvom kraju takvo stanje ?
Prisustvujemo naj letu od pocetka meranja tako da vise ovi koji govore da je ovako bilo to vise nece govoriti .

Sinoć pala fina kiša, bitno da je rashladila trenutno. Danas će ispariti to što je palo

Послато са SM-A145R помоћу Тапатока

Pogledaj travu Drale . Sve zuto . Jel i u tvom kraju takvo stanje ?
Prisustvujemo naj letu od pocetka meranja tako da vise ovi koji govore da je ovako bilo to vise nece govoriti .
Све је прекопирао као и код мене друже буквално спаљено, недао Бог неког пожара. Ја се мало шалим са нашим колегом у његовом сам селу мењамо, неке фрижидере. Али ово је пропаст од Врбаса до Неузине све сагорено, Тиса је опала за пар метара појавили се спрудови око бране, на шта ће ово изаћи не знам али неће бити добро. А ти што кажу да је све ово, виђено тамо неке 1930 или 1950 нису баш реални. Јуче је до 18х било 40+ц тек око 19х је почела температура да пада.

Све је прекопирао као и код мене друже буквално спаљено, недао Бог неког пожара. Ја се мало шалим са нашим колегом у његовом сам селу мењамо, неке фрижидере. Али ово је пропаст од Врбаса до Неузине све сагорено, Тиса је опала за пар метара појавили се спрудови око бране, на шта ће ово изаћи не знам али неће бити добро. А ти што кажу да је све ово, виђено тамо неке 1930 или 1950 нису баш реални. Јуче је до 18х било 40+ц тек око 19х је почела температура да пада.
Dao si odgovor za mnoge koji se pitaju i traze od drzave da se srede kanali i da se pocne zalivati . Tisa bi tako presusila pre dva meseca uz Tamis i sve ostale manje reke u Vojvodini .
Mogli bi malo slike trave da postavljamo da ostane zabelezeno .

Znači kad žena vidi da mi je auto parkiran kod komšinice, samo kažem da sam se sludio zbog ove vrućine i stvar sređena.

Овакво "грађење" сам први пут видео у сивцу, ишао сам иза трактора. Кривина,а овај испред хвата леву страну пута. Ја рек'о ај кад се склања да пролетим, кад отвара врата и размахао се као луд. Провукао се у последњем тренутку .

Са две приколице сламе да скрене под 90°, а главни пут вишљи од споредног. Има добро да се презноји али не од високе спољне температуре...

On je trebao postepeno da prelazi liniju-malo je preterao.Tako smo kolega i ja po mrklom mraku se vraćali sa njiva sa 2 prikolice i beračem-sve puno kukuruza.Od signalizacije je uvek nešto radilo.Nije sve jedno jer ne znaš ko ide iza tebe.Onda nije bilo rotacija.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh