Vremenske prilike u 2024-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naše Iljevo je pokislo.Bio sam blizu humke ,sa naše strane ,svugde je kislo.
Bio sam oko 17h na našem Ilju [baš kod humke drugar ima njivu a dotle sa naše strane vodi naftaški tucanik pa nam nije smetalo blato] i svarno lepo je pokislo. Imam i ja njivu na Ilju ali južnije na granici vašeg i našeg atara [krmačicin oklisak mi je preko puta] ali zbog blata nismo mogli autom doći do nje.

Ovo danas je teski promasaj prognoza,palo oko podna pola litre mozda i to je to,ako ostane na ovih 15-16 lit sto je palo pre neki dan ,jeb... onda sve.
Sad po radaru neka oblacnost u blizini,ali vidi se odma da od toga nema nista,prolazi pored nas.

Taj oblak se stvorio iznad nas i istresao na brzinu 15 lepih litara.
Za sad ova tri dana 23 litre.
Taman u pravi momenat jer sad mi se oprasuje kukuruz, zahladjenje i kisa kao porucena....

Od početka ove nedelje dobili smo plafon dve litre, stalno nas obilaze oblaci.

I kod nas sve potaman kise nema na vidiku zalivam paradajz svaka 2-3 dana agregat nezna staga snašlo ove godine. A u međuvremenu je reko ja više ovako nemogu i ispustio dušu. Ma sve je potaman cccc

Ovo danas je teski promasaj prognoza,palo oko podna pola litre mozda i to je to,ako ostane na ovih 15-16 lit sto je palo pre neki dan ,jeb... onda sve.
Sad po radaru neka oblacnost u blizini,ali vidi se odma da od toga nema nista,prolazi pored nas.
A sta mi da kažemo? Nismo dobili ni tih 15 vec 0. Sve ukupno od svih silnih kiša 2-3mm.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh