Gastabajter
Član
Narogusilo se opasno,pocinje da duva vetar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas 2 litre...tuzno,zalosno.u ataru samo ambrozija napreduje-jedino njoj ne smeta 2 meseca bez kise.Kaže mi drugar iz Nikolinaca 35 lit
Slusao sam neku emisiju gde je neki meterolog to objasnio!Kaye da to 35% ynaci da ce u tvom nekom krugu radara da padne kisa na 35% teritorijeAko se pogleda prosla stranica na onim slikama koje sam postavio, vidi se da smo i mi bili u crveno a da kisa nije pokvasila ni beton u dvoristu.
Ali zato atar sela Nikolinci na par km vazdusnom linijom od nas bili su u sredistu onog monstruma koji se u par sati skoro nije pomicao i napravio je kurslus i haos u poljima!
Za kasnije posle podne vecina prognoza se slazu cak 100% da cemo danas pokisnuti. Da nam je samo cista bez grada i oluje pa neka slobodno padne kolko joj je volja.
Kimi kakvo je tvoj misljeneje za danas za nas kraj?
Nije to nego je Harp zabagovao od temperature i sparineNeko voza te oblake sa dzojstikom
Nesto je mnogo oslabio razvoj a i putanja i tapka u mestu. Slaba vajda.Slusao sam neku emisiju gde je neki meterolog to objasnio!Kaye da to 35% ynaci da ce u tvom nekom krugu radara da padne kisa na 35% teritorije