DraleTD
Član
Врбас је прошло неких 3л кише пало и синоћ 2л. У атару једва прашину загасило.kako stvari stoje veci deo se odvojio i ide zapadnije ka madjarskoj
ovaj drugi deo je preko backe palanke na putu ka kuli,vrbasu,srbobranu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Врбас је прошло неких 3л кише пало и синоћ 2л. У атару једва прашину загасило.kako stvari stoje veci deo se odvojio i ide zapadnije ka madjarskoj
ovaj drugi deo je preko backe palanke na putu ka kuli,vrbasu,srbobranu
otislo istocnije preko temerinaВрбас је прошло неких 3л кише пало и синоћ 2л. У атару једва прашину загасило.
10 litara lepe kise, bez leda i jakog vetra. Taman kako treba.@pexkap - kako ste prosli ? Mislim da je jaci deo na vas otisao .
Kod mene sve kako treba i nista strasno . Dolazak oblaka :
I pogled ka severu :
U ataru cini mi se da je dobra kisa sad prosaoZaboravih da napišem da je danas prepodne u nekom momentu palo još 2 litre kiše. Pre deset-petnaest minuta se spustio kratkotrajan pljusak i sada sada paducka po koja kap. Kada prestane očitaću kišomer.
U parlogu vodaBašaid 10 litara.
Daj Bože da je u ataru više, tamo nam je bitnije.U ataru cini mi se da je dobra kisa sad prosao
Jesi ti ono i prosle godine nahebo?
Bilo leda?Temerin je potučen
DaBilo leda?