Kremator
Član
Mile ono sto ide u plastenik inace, onda nema kukanja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malo plastenici, ostalo das u zakupPa ko ce da izjede tolike plastenike
Samo da ima radne snage, ja bi se odmah presalto na to.. znam jednog coveka sa par jutara plastenika ima obrt novca veci nego sa 200 kj ratarstva a pri tom vecina kontrolisana i planirana.Ti kreni u plastenik proizvodnju sa navodnjavanjem i nema sikiriki....
Upravo to. Čak i Nera podseća u tom donjem delu toka na planinsu reku i dalje.obronci Karpata jako blizu. Ali kisu najvise dobija taj deo Bele Crkve uz granicu sa Rumunijom. Hiljadu puta mi se desilo da budem u centru Bele Crkve, pljusti kisa, izadjes 5 km iz grada ono suvo.
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
Puno i dugo sunca ?Isto, plivaju mi neke pšenice, a najgore od svega je to sto posle puno kiša dolazi puno i dugo sunca. Tako da smo naj…. u najavi
https://postimg.cc/5Xhn1nyK]Dobar[/URL]Isto, plivaju mi neke pšenice, a najgore od svega je to sto posle puno kiša dolazi puno i dugo sunca. Tako da smo naj…. u najavi
Gornje zemlje na pesku bez problema, ali nas atar kod dtd kanala vode koliko hoces.Nama na pesku je ovo leglo kao budali samar, opet kod nekih plivaju niive moz ga j.....
Da, uvek je tako bilo kod nas. Posle dugog kisnog perioda dodje dug sušni period i obrnutoPuno i dugo sunca ?