Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skoknuo sam do brega nista strasno, kisa i to dobra, na samoj cesti sam bio izmedju Loka i Mosorina@obradmiki kod nas sa druge strane brega samo lagana kiša pola sata bez vetra i leda...
Sent from my motorola edge 20 using Tapatalk
Поцркало и то пуно, данас су наши сервисери цео дан на том терену. А и наредних пар дана кажу како стиже струја тако цркавају.Tu danima nece biti struje. Verovatno zamrzivaci ciknuli, a o ostaloj steti nema reci. Nedao bog nikad nikom.
Hvala Lule na snimku . Nisam ni zamisljao da su takve razorne posledice nevremena . Nase pravo da ne znamo sve ( znate na sta mislim ) . Jadni ljudi a cela vlada je morala tamo da se skupi i da bude uz narod !
A tek u Beogradu da se desilo, pa mesecima bi pričali o tome...Cika “vladi” puca ona stvar za taj narod i njihovu bedu koju su doziveli!
Sta da se bakce sa jednim najobicnijim selom u Vojvodini!
Da se na Kosovu to desilo u nekom selu sa 15 srba onda bi se to vrtelo 7 dana u njihovim usranim medijima!