MOMOSARIC
Član
Ova slabi vec , al bice prilika sutra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ova nije istom . Otisla je severnije od nas . A sutra se pravi novi sistem i krece put nase zemljeЈе ли могуће да свака олуја иде баш истом трасом.
Trebalo bi...mada treba izdržati danas a bogami i tokom noći...biće sparno, zahlađenje praćeno kišom stiže rano izjutra kada temp bude oko 23 stepena, pa ne bi trebalo biti jakih vetrova i lomova...Valjda će da zahladi na normalan način.
Nije do mene do njih je . Izbace nekad i za dva dana , i sad je bilo vidi se u tekstu ispod slikje , al obrisali su svoju grešku .Ista ti je slika Momo . Estofaks ne izbacuje upozerenja za vise dana .
Znaci Sombor i Subotica da se spreme za veceras
Ja bih uzeo ovo sa velikom dozom rezerve . I sam znas da je medijima potreban senzacionalizam . Da je ovoga bilo sigurno bi se pricalo . A danas sa malo znanja moze da se napravi kakav god hoces snimak
Salji Momo ovdje, kod mene je palo ukupno 17 l za zadnjih sedam dana.Pljusti ovde , leda nema. Da mi reko neko da moze biti previse kise u julu reko bi mu da je lud
Можда јесте монтажа али мој брат је оног дана када је било невреме изашао напоље и гледао.Čitao sam posle komentare i kažu da je montaža.
Salji Momo ovdje, kod mene je palo ukupno 17 l za zadnjih sedam dana.