Kremator
Član
Bice vesela zima uz svece milikerke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako te kisa promasuje konstantno, vrucina nece sigurno.Veliko je zlo ovo vreme.Ja mislio sivo hladnije,a ono extrem ,iznad crvenog l.Naravno da ce vukojebina biti u sivom....
Da, poslednji GFS postepeno miče u jako dalekim satima stabilnu, dosadnu grebenčinu i zamenjuje za promenjivo vreme iznad većeg dela Evrope, prvo sa one strane Alpa a zatim i ka nama. Ali mislim to su toliko daleki sati da uopšte ne treba mnogo za sada pridodavati značaju.
To je, neko me je i pitao već, očigledno jedini način da se stane na kraj ovoj suši na kontinentu, neko prostrano polje niskog pritiska dijagonalno od okeana ka Alpima i Đenovi.
Koliko je samo velika oblast koja kuburi s padavinama...
![]()
Ne vredi ti pisati vise jer kao sto vidis iritiras ove koji ne osecaju sta je susa!Suncokret ce biti poslednji usev za ovu godinu izgleda u Banatu,tj vecem delu istog,nadam se nekim cudom da ce barem imati neki solidan prinos ...