Biće dobro ako i jedna kap padne do kraja jula...jednostavno naredne dve nedelje nema izgleda za bilo kakvu ozbiljnu oblačnost...ono što je ostalo je taj temperaturni maksimum za sledeći četvrtak i petak...očekuje se oko 39, a moguće i 40 stepeni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Treba da pitamo Putina kad će napokon da odvrne slavinuKimi druze moze li sa meteroloske strane da se objasni ovako stabilno vreme i sta se desava i sta je potrebno da se desi (atmosfera, atlantik, afrika..) da bi konacno imali padavine..
Treba da pitamo Putina kad će napokon da odvrne slavinu
tacno...primer semenski jecam lg zebra kod zobnaticeСава је на панонији. 2012 су га урнисали, ове године је инспекција радила свој посао. Проблем је што из тих акумулационих језера се наводњава већина површина под семенском робом. Везани уговорима колико морају да заливају по м².
Meni je veća suša bila 2017.mislim da sto se tice kukuruza ova biti ista kao i 2012
Ih, sta bi dali za tih 10-15 litara.Jeste, drže se tu negde u severnom ili centralnom delu Bačke i dalje slabije ka Banatu neke padavine, ali opet sitno je to generalno negde ka suboti izjutra. U noći na nedelju opet isto ali kroz južniji pojas tako neki zanemarljiv maltene talasić padavina. Gde potrefi baš oblak može da skupi 10-15mm ali opet malo je to.
Evo imam sliku u mobu iz te godineMeni je veća suša bila 2017.