De ovo zadnje malo rascivijaj.Neće, izdržaće.Imao sam predavanje za doček nove kako se pravi kulen sa sve kupovnom špekcijom!Šuku.ac bajo moj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
De ovo zadnje malo rascivijaj.Neće, izdržaće.Imao sam predavanje za doček nove kako se pravi kulen sa sve kupovnom špekcijom!Šuku.ac bajo moj.
Ово је мало нејасно. Како се то гради све добро (зимско)?... Sve dobro (zimsko) što gradimo okean i Sredozemlje mogu da nam unište začas.
Da, to je najbolje, al nerealno je ocekivati od leta da nece bar na koji dan biti zestoko. Slozicete se da 33 i nije neka temperatura na sta smo sve navikli. Leto 2020. je bilo tako, ne nesto kisno, al zato normalne, umerene temperature i bilo svega.Уфф боље ту 27-30
Још прошле недеље.Na mom travnjaku procvetao maslacak!
Takvo razmišljanje ima smisla, jer je povezano sa slabijom aktivnošću okeana. Kako zimi toplota dolazi upravo sa okeana, a leti svežina, jasno je da što ima manje prodora iz tog pravca leto će biti žarkije a zima blaža. No oscilacija okeana ne mora i nije striktno vezana za jednu godinu, odnosno varira nedeljno, pa i mesečno, što u konačnici dovodi da nikakav precizan zaključak iz podataka ne možeš da dobiješ, jer previše je tu mogućih kombinacija kao u kladionici.Ja koliko sam zakljucio da ako je zima blaza i leto bude blaze, a kad god bude zestoka zima i leto bude zestoko.
Letnje padavine su uvek lutrija.
Najvaznije je da nisu nenormalno visoke temperature onda kisa nije bas tako presudna. Kad je 35+ napolju ni kisa ne pomaze. Kad bi svako leto bilo do 33 max bilo bi idealno![]()