Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo neka gruva sneg.Uh, pazi Boga ti, al smo mi razmaženi.
Pa šta bi bilo da imamo zimu kakvu bi trebalo da imamo s obzirom na našu geografsku širinu, odnosno da nemamo okean kao smetnju.
Montreal, Kanada, slična geografska širina i slična nadmorska visina mom kraju:
![]()
Znaš kad bi moj ferdza upalio na minus 29Kimi nismo mi razmazeni,nego u Montrealu Fergu i Store dv koriste kao dvorisnu kosacicu a snijeg zgrcu i izvlace masine sa 200 plus konja![]()
Moj je 3.1 2015 upalio na - 22 i to je zadnja zima da je bila takva temperatura. Kad dobaci sad do minus 10, smak svijeta budeZnaš kad bi moj ferdza upalio na minus 29![]()
Koliko se secam nisam, mozda me neko kopiraPutine jedan off. Da li si ti onaj Putin sto ostavlja komentare po online novinama i potpisuje se sa ,ako se dobro secam "Putin R.S." ?![]()
Izgoreo bi ceo eps... daleko od toga da smo razmazeni, ali vec 5-6 godina se provlacimo sa blagom zimom sto se tice snega, odvikli se ...Uh, pazi Boga ti, al smo mi razmaženi.
Pa šta bi bilo da imamo zimu kakvu bi trebalo da imamo s obzirom na našu geografsku širinu, odnosno da nemamo okean kao smetnju.
![]()
Што размажени, па тај океан је ту одувек био? Не верујем да смо ми икада имали канадске зиме, а коме то и треба...Uh, pazi Boga ti, al smo mi razmaženi.
![]()