Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
А ми још нисмо прешли 60 лит. од 28.маја до 23.августа !Mi smo presli 60 lit od jutros
69 lit je konacan rezultat. Pocela da pada jutros oko 6.30 - 7 h i u prvih 1h je palo 50 lit i ostatak tokom prepodneva. Gledao sam radarski snimak koji se moze uvecati. Dolazio je jak oblak prema nama i kada je bio na nekoliko km stvorio se jos jedan takav iznad nas i spojili su se. Odavno nisam video kisu da pada ovakvim intenzitetom. Na trenutke se cula grmljavina ali nista spektakularno. Ali posle svake grmljavine ja pojacavala kisa. Kad sam pogledao u daljinu na 20 m je sve bilo sivo jedva se videla kuca sa druge strane ulice.Mi smo presli 60 lit od jutros
Vidi zadnju recenicu u mom prethodnom postu i ovdeTako je Cici, formirao se pravi vozić bio od jugoistoka ka severozapadu, približno prateći krak tanala DTD. Ponavljam, detaljno sam pratio i privuklo mi je pažnju jer sam znao da konačno dolazite na red.
Obzirom na stepen suše i uslove koje je vaše tlo izdržalo, dobro je (ne računajući generalnu potrebu za gašenjem iste) da još uvek ičemu može da pomogne.