Vremenske prilike u 2022-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas su se oblaci baš čudno kretali, a što se tiče kiše u Apatinu se solidno ispadala.

Мокрин нико ни не спомиње јер је давних дана угасио; кад год је у Кикинди падала киша, макар и 2-3 литре, у Мокрину је није било. Последњи пример од среде или четвртка - у Кикинди пало око 30 а у Мокрину ништа. Пре се говорило киша око Крагујевца...
To je samo ove godine slučaj.A vršićemo i braćemo isto.Još malo pa ništa.

Зоране, и пре је киша падала до пола пута ка Мокрину, тачно има линија где престаје. Не кажем да је Кикинда добро прошла већ да је Мокрин лошије.

Зоране, и пре је киша падала до пола пута ка Мокрину, тачно има линија где престаје. Не кажем да је Кикинда добро прошла већ да је Мокрин лошије.
Bilo je mnogo puta da ste vi dobili a mi ne.Ove godine ste lošiji od nas ali inače je obrnuto.

I dok je u Vojvodini bio opšti tmunjavor sa oblacima do poda i padavinama, na kišnom jugozapadu je to ovako bilo, taman na pravom mestu u pravo vreme:
300015989_5773957422616072_3760437203001121412_n.jpg

Kod mene kuci vazdusna linija sa kovacicom nekih 10 ak km je izmereno 25+21+20 litara, znaci ukupno nekih 66 litre. Kako to da u kovaju padne duplo?
Kod mene 60 litara a vazdusno smo na 5 km . Kovacica je odvalila juce ujutru . Kod nas nije nista padalo a grmljavina odande se cula non stop . Oblak im se juce ujutru ukopao i istresao . Evo ti jos neki zvanican podatak : Uzdin do 07 danas - 63,2 a recimo Farkazdin 27,5 litara .
Ali Titel mi je bas enigma . Prosto ne mogu da verujem da nisu dobila u ova dva dana bar 30 litara .

Kod mene 60 litara a vazdusno smo na 5 km . Kovacica je odvalila juce ujutru . Kod nas nije nista padalo a grmljavina odande se cula non stop . Oblak im se juce ujutru ukopao i istresao . Evo ti jos neki zvanican podatak : Uzdin do 07 danas - 63,2 a recimo Farkazdin 27,5 litara .
Ali Titel mi je bas enigma . Prosto ne mogu da verujem da nisu dobila u ova dva dana bar 30 litara .
Ispašće ko neka teorija zavere..Al kako su postivili repetitore po bregu mi smo od onda u nekoj konstantnoj polusuši nije to samo ova godina nek od onda ,nem pojma šta se dešava,.

Пошто је јелте и нићас сипала у селу, а и јуче поподне, тачније увече...сума сумарум за Чалму 102л у бруцу пало ....као што рекох овде довољно, нек иде и нек пада тамо ди је поросила

Како видим по количинама падавина ми смо убедљиво задњи на табели са 4+5 литара у овом колу,као Манчестер јунајтед !!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh