Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je samo ove godine slučaj.A vršićemo i braćemo isto.Još malo pa ništa.Мокрин нико ни не спомиње јер је давних дана угасио; кад год је у Кикинди падала киша, макар и 2-3 литре, у Мокрину је није било. Последњи пример од среде или четвртка - у Кикинди пало око 30 а у Мокрину ништа. Пре се говорило киша око Крагујевца...
Bilo je mnogo puta da ste vi dobili a mi ne.Ove godine ste lošiji od nas ali inače je obrnuto.Зоране, и пре је киша падала до пола пута ка Мокрину, тачно има линија где престаје. Не кажем да је Кикинда добро прошла већ да је Мокрин лошије.
Kod mene 60 litara a vazdusno smo na 5 km . Kovacica je odvalila juce ujutru . Kod nas nije nista padalo a grmljavina odande se cula non stop . Oblak im se juce ujutru ukopao i istresao . Evo ti jos neki zvanican podatak : Uzdin do 07 danas - 63,2 a recimo Farkazdin 27,5 litara .Kod mene kuci vazdusna linija sa kovacicom nekih 10 ak km je izmereno 25+21+20 litara, znaci ukupno nekih 66 litre. Kako to da u kovaju padne duplo?
Ispašće ko neka teorija zavere..Al kako su postivili repetitore po bregu mi smo od onda u nekoj konstantnoj polusuši nije to samo ova godina nek od onda ,nem pojma šta se dešava,.Kod mene 60 litara a vazdusno smo na 5 km . Kovacica je odvalila juce ujutru . Kod nas nije nista padalo a grmljavina odande se cula non stop . Oblak im se juce ujutru ukopao i istresao . Evo ti jos neki zvanican podatak : Uzdin do 07 danas - 63,2 a recimo Farkazdin 27,5 litara .
Ali Titel mi je bas enigma . Prosto ne mogu da verujem da nisu dobila u ova dva dana bar 30 litara .
Jel su to autobusi u reci?I dok je u Vojvodini bio opšti tmunjavor sa oblacima do poda i padavinama, na kišnom jugozapadu je to ovako bilo, taman na pravom mestu u pravo vreme:
Ako ti nije dosta grejanja ove godine...Kimi kad ce malo sunce da nas ogreje ?
Ovog leta mi uopste nije dosta sunca koliko mi je kisa falila.Dosta mi sunca za dva zivota