Peet
Član
Nemas ti pojma kakva je susa tamo, pogotovo u prosloj godini kad je soja rodila nesto manje od 2 t/kj.I kad nije pozeljna ni tad ne moze da sastavi mi smo malo bolji 12-13l
Ma bitno da padne u Tovarisevo i tamo gde su ozbiljni ratari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemas ti pojma kakva je susa tamo, pogotovo u prosloj godini kad je soja rodila nesto manje od 2 t/kj.I kad nije pozeljna ni tad ne moze da sastavi mi smo malo bolji 12-13l
Ma bitno da padne u Tovarisevo i tamo gde su ozbiljni ratari
Pogodio si .....Promače mi poruka komšo. Da, biće generalno promenjivo i na samom moru. DOduše, više tj. gore će biti dublje u kopnu po onim planinčinama, ali opet zavisno od vetra i strujanja deo tih oblaka pojedinih dana kačiće i samo more. Dakle, nimalo vreme tipično za avgust. Jedino će biti toplo sasvim.
Jutros bez promene, ponavljam, jednostavno nema gde da se pomeri ili udalji ciklon od nas kad zapinje o dva "zida". Ne možemo samo da je dočekamo.
Kako znaju. Pa znaju zato sto su oni strucnjaciKako znate da je slika uooste od ove godine?
A da je susa u Golubicima kao u Banatu jeste susa je.Nekih sve skupa palo kise iz jedno 17 puta nekih 35-40l.Da zemlja iznosi prinos u susi tako je kako je.