Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas ima oblačnosti koliko hoćeš samo kiše nema kad treba.Zapadno od Kikinde je bila dobra oblacnost oko 2 popodne.
DaPre ce biti da kisne srednji Banat . Izaslo je hitno upozorenje rhmz za grad i vetar uz granicu sa Rumunijom .
Juki - ako sam te dobro razumeo od 1 maja do pre 2 dana ti je palo 12,5 + 5,5 + 4 = 22 litre ?
Nije ni ovde svuda isto. Dok S. Palanka, Paraćin, valjevske planine... plivaju, moj kraj je za ceo jul dobio 10 litara. U zadnja tri dana 26l.I opet u centralnoj Srbiji u samo 3 dana ponegde i do 100mm palo.. jedan neverovatni začarani krug. Evo noćas bez ikakve najave prosulo 17mm u Novom Selu, preključe i u subotu još 52mm..
No bitno da u Lokvama klinčeva i usrana kap ne može da padne… ja ne verujem da je ovo moguće bukvalno. I ovih dana obleće kao kuče oko kasapnice…
Kad će kod nas više pasti?I opet u centralnoj Srbiji u samo 3 dana ponegde i do 100mm palo.. jedan neverovatni začarani krug. Evo noćas bez ikakve najave prosulo 17mm u Novom Selu, preključe i u subotu još 52mm..
No bitno da u Lokvama klinčeva i usrana kap ne može da padne… ja ne verujem da je ovo moguće bukvalno. I ovih dana obleće kao kuče oko kasapnice…