Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na kraju od ovog talasa, 28lSrem i mi isti, 16 litara. Mada se kod nas namestila, pada i dalje.
Око 6 сати било још 1 литар, у Кикинди вероватно више, пљуштало је до пола пута ка Мокрину.Ноћас 1 литар.
За цео јул и пола августа 15 литара.
Pokupio Srem ove god K....U prasini.Cele godine ista prica,dole po srbiji pada ,a u vojvodinu ne moze da predje oblacnost,jedino srem pokupi nesto,i to je to.
Par kapi.Mihajlovo 15 litara,Zrenjanin,Klek jel bilo kise?
Не знам ал како ми укућани јављају, јербо сам ја на одмору, пало је барем 50л ако не и више@galicije83 jel znas koliko je palo u Mitrovici?
Spustila se dobro.Sigurno je prebacila 10l.Bilo je bura pa se nadamo da će biti još.Око 6 сати било још 1 литар, у Кикинди вероватно више, пљуштало је до пола пута ка Мокрину.
Pa bar 60 litara vise je imao dobar deo Srema od nas ovde u Banatu ,ako je to lose,onda sta ovde ljudi da kazu ?.Pokupio Srem ove god K....
Dobio je dobar deo Banata kisu.Moje selo isto kao i tvoje.Pa bar 60 litara vise je imao dobar deo Srema od nas ovde u Banatu ,ako je to lose,onda sta ovde ljudi da kazu ?.
Treba da kazu da ovde nema suse i da je stanje redovno .Pa bar 60 litara vise je imao dobar deo Srema od nas ovde u Banatu ,ako je to lose,onda sta ovde ljudi da kazu ?.
Samo da znas da je kod mene od 1.4 mozda duplo manje palo nego kod tebeTreba da kazu da ovde nema suse i da je stanje redovno .
Kod mene od juce 1,5 litra . Od 1 aprila palo 116 litara