Vremenske prilike u 2022-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Noć subota na nedelju kod mene palo 5 l. A na svim medijima je bila najava potopa. Ovo neće pomoći ni travi po dvorištu da se ponovo zazeleni. Za ostalo kao da nije ni pala. Dakle nastavlja se suša. Zadnja dobra kiša je bila 20-25 l početkom jula 05.07.

Jel moguce da niste dobili kisu onoga dana kada je u Zemunu palo 128 litara ? Kod mene je tada palo 14 litara .

Nema razloga da ti ne verujem . Vazdusnom linijom ti i ja smo blizu . Aj ako ti nije tesko slikaj travu pored puta i okaci je . To su slike koje govore vise od reci .

Jel moguce da niste dobili kisu onoga dana kada je u Zemunu palo 128 litara ? Kod mene je tada palo 14 litara .
Vidiš moguće. U maju palo 12.5 litara i to do djurdjevdana .posle tog 5.5 litara nisam upisao datum i još jednom 4 litre . I toje sve do ovih zadnjih od juče i prekjuče , a zadnja količina 7 litara. Imam tri kilometra jedan u dvorištu drugi u bašti treći u voćnjaku udaljen 600/700 metara i jako su mala odstupanja od sva tri

Pre ce biti da kisne srednji Banat . Izaslo je hitno upozorenje rhmz za grad i vetar uz granicu sa Rumunijom .
Juki - ako sam te dobro razumeo od 1 maja do pre 2 dana ti je palo 12,5 + 5,5 + 4 = 22 litre ?

Ne gledam ja to vise,po njima od maja meseca mi imamo kise svake nedelje ,komedija na kvadrat.A to uz granicu sa Rumunijom je velicine ni 2 atara moja ,sto je mizerija spram povrsine srednjeg Banata.

Mizerni su oblaci a izgleda i da se gase . Radarska slika rhmz je nesto sto zaista valja i na svakih 15 minuta izlazi nova .

Ne gledam ja to vise,po njima od maja meseca mi imamo kise svake nedelje ,komedija na kvadrat.A to uz granicu sa Rumunijom je velicine ni 2 atara moja ,sto je mizerija spram povrsine srednjeg Banata.
neko je postavio na fejsu da pada kisa u Surjanu(srednje banatski deo,opstina secanj) 2km od rumunije

Можда није моје да кажем али срем уз новосадски аутопут уопште није имао сушу да се не лажемо Сурчин и Батајница су зелени остали атари онако али нија страшно и онда пређеш мост и уђеш у Ковиљ а оно све жуто изгорело е оно је страшно то је суша па ту неће бити ништа

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh