I kod nas 0 gledam radar oblaci levo,desno ,gore, dole.A ništa da predje preko nas,Cici otišla godina u tri lepe.I dalje 0 lit.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kod nas 0 gledam radar oblaci levo,desno ,gore, dole.A ništa da predje preko nas,Cici otišla godina u tri lepe.I dalje 0 lit.
Nama da je tad pala.Suse nebi bilo uoosteNoć subota na nedelju kod mene palo 5 l. A na svim medijima je bila najava potopa. Ovo neće pomoći ni travi po dvorištu da se ponovo zazeleni. Za ostalo kao da nije ni pala. Dakle nastavlja se suša. Zadnja dobra kiša je bila 20-25 l početkom jula 05.07.
Ni jednom nije ni 14l palo.12l najvise od jednom.Jel moguce da niste dobili kisu onoga dana kada je u Zemunu palo 128 litara ? Kod mene je tada palo 14 litara .
Vidiš moguće. U maju palo 12.5 litara i to do djurdjevdana .posle tog 5.5 litara nisam upisao datum i još jednom 4 litre . I toje sve do ovih zadnjih od juče i prekjuče , a zadnja količina 7 litara. Imam tri kilometra jedan u dvorištu drugi u bašti treći u voćnjaku udaljen 600/700 metara i jako su mala odstupanja od sva triJel moguce da niste dobili kisu onoga dana kada je u Zemunu palo 128 litara ? Kod mene je tada palo 14 litara .
neko je postavio na fejsu da pada kisa u Surjanu(srednje banatski deo,opstina secanj) 2km od rumunijeNe gledam ja to vise,po njima od maja meseca mi imamo kise svake nedelje ,komedija na kvadrat.A to uz granicu sa Rumunijom je velicine ni 2 atara moja ,sto je mizerija spram povrsine srednjeg Banata.
Šurjan iznad nas malo...svega 7 litara malopre palo-u 5 minuta se izrucila...nece pa nece ko svet da padne.Palo u Jaši Tomić 50l za par min (10km od mene a ovde tri kapi)
GdeSeverni Banat opet kisne.
Sta se jedis, sad nam i ne trebaI kod nas 0 gledam radar oblaci levo,desno ,gore, dole.A ništa da predje preko nas,Cici otišla godina u tri lepe.