Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druže ja sam iz Titela, jel imaš negde podatke za Titel što se tiče padavina? Da je katastrofa jeste...Tu smo negde . Dosta pratim nas region . Mislim da ima i gorih predela . Mislim da je malo gori deo oko Titela iako pominju da je Zrenjanin najgori .
Druže ja sam iz Titela, jel imaš negde podatke za Titel što se tiče padavina? Da je katastrofa jeste...k
Koliko ima vremena od zadnje kiše jel imaš negde upisano.
Mozda uz samu granicu sa HU.Rodic - Nemam tih podataka . Posle svake kise sam pratio stanje oko mene . Najvise pratim zvanicnu mernu stanicu Farkazdin jer mi je najbliza . Sve u svemu stanje je katastrofa .
Paor - Mislim da je deo oko Subotice najbolji . Dobijali su u dosta navrata lepu i obilnu kisu .
Kako nemora da pada . A postrni kukuruz sad metliči , papriki još treba a i kupusu dobro dodje pa i jabukama . Iz čega misliš da ispeglamo ovu našu propast .Sto se mene tice nemora ni da pada sada kad nije padala kada je trebalo.Inace trenutno "rosi"