Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tu smo negde . Dosta pratim nas region . Mislim da ima i gorih predela . Mislim da je malo gori deo oko Titela iako pominju da je Zrenjanin najgori .Nemoj racunati 1-2-3 litre kad padne jer nema aman nikakve koristi za gajeni usev,a to je bitno posto se bavimo poljoprivredom ,ne merenjem ukupnih padavina za tamo neke beleske ....Mi imamo oko 38 litara korisnih ,donekle,padavina ,i to iz 6-7 puta,od kojih neke padavine nisu ni hvatale ceo atar.Ova litraza je od 20-og maja do sad ,a cisto sumnjam da je palo 50+ litara od aprila do 20-og maja.Mi smo jos gori od vas.
Ovde 100% uspeo total.Evo informacija iz mog kraja pa procenite stepen suse . Od 1 aprila do danas je palo 115 litara kise . Bilo je susnih godina ali ova je objasnila . Evo slike koja govori vise od svake reci .
[url=https://postimg.cc/GTsQD4zR][/URL]
Dunav nije na nasim mernim stanicama na istorijskom minimumu . Cak nije ni blizu dok Sava jeste ili ce za koji dan biti na mernim stanicama Sabac i S.Mitrovica .Dosta bunara je presušilo, neki se još uvek muče, mala i srednja rečna korita takođe (podatak da je nivo Dunava dosegao istorijski minimum, da se prokopava rečno dno, naročito kod Čortanovaca gde je dubina samo 2,2 metra, dok je za plovnost neophodno najmanje dva i po metra.), kopa se još na nekoliko mesta.
Za subotu i nedelju najavljene padavine i blagi pad dnevnih temp. na 24 stepena...Pitanje useva je davno zatvoreno, ali uvek može gore...nadajmo se što većim kišama.Od utorka temp opet idu preko 30 i to bi ujedno bio i poslednji vreli talas za ovu katastrofalnu godinu.