Rabadzija
Član
Grmljavina me budi i lepa kiša
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Između Bašaida i Kikinde je nešto palo između 8-9 sati ali je to toliko slabo da ne vredi ni pominjati.Ovo govorim za njive koje su pored magistralnog puta .Subotica izgleda dobila kisu ,i deo samog severa Banata.
kod mene 7.5 pocela oko pola 7 pa do jedno pola 9 na prekide nakapalo dosta
Ne samo yr.no nego sve sam ih hteo obrisati!Peet uradi isto što i ja... Obriši Yr.no
Pa jbg, 3-4 dana drzali su od ponedljka obilne padavine, odavno nisu bili tako istrajni i na kraju corak.Realno mislim da je to i dalje u igri, ima jos 3-4 dana, tako da mogu da se dese promene.Evo i Rhmz je odustao od cesce kise od utorka, isti K, Najbolje je da se ne gleda nista.Ovih dana kod nas je vise puta kisa iznenadila kada nije ni najavljena a u suprotnom, nema sanse da padne kada je ucrtana.Cekamo Kimija, nekako mi uliva najvise poverenja i ocigledno je da najmanje pogresi od svih mogucih prognoza, On je jednostavno najbliza opcija.Zeljkoo ovi na YR.NO kada nekoliko dana za redom daju da ima kiše u većem obimu onda se to ostavri. A kada ovako ima pa nema onda sigurno te kiše i nema. Generalno ja za moj kraj bih voleo da je ima od nedelje ali videćemo. Kome treba suvo neka bude jer i ti ljudi imaju neke svoje obaveze da završe po suvom (košenje i skupljanje sena).