Toliko je palo za sat vremena ? Kod mene 1 litra i noćas 1 .Od juče ujutru do sada 5 litara.Jutros izmedju 6 i 7 časova je padala lepa blaga kiša. Rezultat je 8 litara u kišomeru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Toliko je palo za sat vremena ? Kod mene 1 litra i noćas 1 .Od juče ujutru do sada 5 litara.Jutros izmedju 6 i 7 časova je padala lepa blaga kiša. Rezultat je 8 litara u kišomeru.
Ja moram da se ispravim. Čuo sam da je padala kiša izmedju 6 i 7 sati a bio sam u krevetu. Kad sam ustao video sam u kišomeru 8 litara i zaključio da je to rezultat. Pokolebao sam se kad si me ovo pitao i pozvao kolegu da proverim koliko je palo kod njega. I on kaže 2 litre. Ja izgleda nisam ispraznio kišomer sinoć i sad sam pogrešno izvestio. Hvala ti Kiraj što si me pitao i ujedno se izvinjavam svima.Toliko je palo za sat vremena ? Kod mene 1 litra i noćas 1 .Od juče ujutru do sada 5 litara.
Isto i kod nas.Kod nas noćas ,,skoro pa" 1l
Zapušila se dizna.70 litara!!!
Neverovatno za nas, evo celu noć pada a nepune 4l u kišomeru...
Друже велика грешка у корацима.Кукај и пиши како није пало,то је рецепт,овако кад пишеш 3л,5л,1л, људи мисле да само код тебе пада у нпр негде у Бачкој не.А у стварности код тебе 3л а тамо 33.3l niotkud Napredno!
Vidis da nam broje svaku litru i isedjuju Kada bi mogli oteli bi nam i to malo.Друже велика грешка у корацима.Кукај и пиши како није пало,то је рецепт,овако кад пишеш 3л,5л,1л, људи мисле да само код тебе пада у нпр негде у Бачкој не.А у стварности код тебе 3л а тамо 33.
dodala jos 13l i juce ujutru jos 233 litre kod mene sa ozbiljno jakim vetrom...kasnije idem u obilazak