talianu
Član
Jako je pokisao baš mu zavidimPet kad kisne ne javlja se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jako je pokisao baš mu zavidimPet kad kisne ne javlja se.
Nazalost ne. Juce iz milion pokusaja je palo 6 lit i danas iz 2 puta 2 litre. Taman toliko da nista ne znaci.Kimi reci ti nama dali su dobili kišu Seleuš, Lokve, Janošik Jermenovci , Barice, V. Greda, i taj kraj?
Ja te stvarno vise ne prepoznajem!Kimi reci ti nama dali su dobili kišu Seleuš, Lokve, Janošik Jermenovci , Barice, V. Greda, i taj kraj?
Uzivam da citam vasu raspravu dal je sala ili ne nebitno je ALI KISE nema pa nema,ako ne racunate i ovih 5-6 litaraJa te stvarno vise ne prepoznajem!
Jel ti stvarno mislis da te neko laze kad pise iz ovih krajeva?
Evo samo sto nije Kimi upalio auto pa put do nas da proveri da li lazemo i da tebi javlja!
Sta je tebi Srdjane?!!!
Aj ti iskreno, koliko si dobio u Maju a narocito ovih dana?!
Koliko je vidim taman dovoljno da podjebavas i da ne verujes ni meni ni Talianu-u ni Ciciju ni Kovacevu D. !
Zafrkavanje ili drugarska sala svejedno,znam da slavina nije kod nijednog od nas i tu je bar pravda za sve.Ne znam za vetrenjace jer od mene su 15-tak km vazdusnom linijom.Sad tek uskoro pocinju radovi u nasem ataru bice vetrenjaca dosta ali mozda ce da skrenu kisu u nas pravac pa ce neko drugi da se zali mesto nasNikoga ja ne zafrkavam jer nije slavina za kišu kod mene pa sebi puštam kišu a vama ne. Čak sam postavio pitanje da li vetrenjače utiču na oblake jer sam mislio da vam možda vetrenjače prave problem. A neznam koliko je palo kiše jer nemam kišomer osim što postave članovi iz Bavaništa a i nisam toliko opterećen šta su najavili i koliko. Prihvatam situaciju kakva jeste i zahvaljujem Bogu štagod da bude. Jer do sada ni jedne godine nismo ostali gladni. Ne besnim na meteorologe jer ni oni nisu krivi jer oni vide uslove za kišu ali istu ne garantuju.
Kako stvari stoje malo se vise raspitujes da utvrdis laze li neko oda nas nego koliko te zanima sta je i koliko palo kod tebe!Nikoga ja ne zafrkavam jer nije slavina za kišu kod mene pa sebi puštam kišu a vama ne. Čak sam postavio pitanje da li vetrenjače utiču na oblake jer sam mislio da vam možda vetrenjače prave problem. A neznam koliko je palo kiše jer nemam kišomer osim što postave članovi iz Bavaništa a i nisam toliko opterećen šta su najavili i koliko. Prihvatam situaciju kakva jeste i zahvaljujem Bogu štagod da bude. Jer do sada ni jedne godine nismo ostali gladni. Ne besnim na meteorologe jer ni oni nisu krivi jer oni vide uslove za kišu ali istu ne garantuju.