guest 43101
Član
11 litara na ovu sušetinu je isto što i davljeniku slamka, a da nepričam o naših 2 litre....Čuti bre pa 11 litara je 5puta više od onih što su dobili 2 litre.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
11 litara na ovu sušetinu je isto što i davljeniku slamka, a da nepričam o naših 2 litre....Čuti bre pa 11 litara je 5puta više od onih što su dobili 2 litre.
Rdjavom k... i dlake smetaju.11 litara na ovu sušetinu je isto što i davljeniku slamka, a da nepričam o naših 2 litre....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Nisam siguran na šta misliš, ali pretpostavljam da si mislio na žito kojem smeta 20cm suve zemlje polovinom maja.....Rdjavom k... i dlake smetaju.
Znaci nije bio planiran Pozarevac jutro ali smo pokisli...E pa ne mož pomoći narodu kako treba u ovoj muci kompletno i ne mož i ne mož. Odnosno, daleko bilo, sistem je zaista prešao uzduž od zapada do istoka Vojvodine, od Hrvatske do Rumunije, ali mi je ovaj istočni krak totalno zakazao, obradovao je totalno drugi sektor koji na na jugu Banata zapravo imao ponajmanje šansi.
Sve je bilo super, ulaz ispod Sombora i spuštanje ka Novom Sadu, deo Srema isto fino dobija i sve je samo trebalo da nastavi ravno istočno....ali kako ovo ode, pogledajte samo spuštalo se maltene čisto sa severozapada (a strujanje je bilo zapadno)...čak sam i ja blago spuštao severozapadnije tu zonu, ali ovoliko....
![]()
![]()
Dodala je još 5l tako da je današnji bilans 7l.2l kod mene. Po radaru ide još jedan oblak na nas pa će valda povećati ovu mizeriju koju konstantno dobijamo...