Vremenske prilike u 2021-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Priroda je lijepa svagdje na ovoj planeti ,a uticaj covjeka se vidi najbolje po tome sto je u nekim krajevima pejzaz prelijep ako nema naselja i kuca , a u nekim je lijepo i u naseljenim zonama . Kod mene je npr , u bosni , prelijepo samo ako nema naselja uz put , ako ima , bogami katastrofa

Bas tako,moguca kisa poslepodne oko 3 i kasnije ,izgleda nista danas od prskanja ,sutra ce biti pogodan dan.

Uncle albert iz mucki, mislim se , da je kojim slucajem iz banata, rekao bi, ne znate vi deco sta je vetar, ja izbacim traktor iz brzine i na leru dodjem do kuce, e takav je vetar

Juce je bio dan za prskanje stogod, cini ki se da je najavljeno dva dana bez vetra, taman bi mnogi priveli kraju prskanje, ima ko je poceo i da sparta

У недељу ишао у липар атаром, као што кажеш прскалица никад више. А ветар лагано појачава. Сад опет почео ветар да дува као полудео а ја дошао на посао бициклом...

Ja baš hteo tebe Savo da pitam da li je bilo grada kod vas. Išao sam za Pancevo oko 6h i kod semenskog centra takav pljusak sa sitnim gradom da se nije videlo ni 10 metara ispred auta.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh