SeljakizGrada
Član
Komšinici treba grejače da menjam,neću da naplatim sem ako sama ne ponudi lak sam za dogovor,a komšinica zdravo dobra,negovanaPlaniras da startujes neku komsinicu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Komšinici treba grejače da menjam,neću da naplatim sem ako sama ne ponudi lak sam za dogovor,a komšinica zdravo dobra,negovanaPlaniras da startujes neku komsinicu?
Znači može gušća setva?Kod mene je u binaru oko 4 cigle od zemlje. Nije odavno bio ovako pun.
Posle zadnjih padavina (kiša i sneg) delovi atara prema N.Bečeju koji su slatinasti su imali malo vode .Inače treba još ,po meni 100 tinak litara ,pa da gledamo po bunarima .Kakvo je stanje sa vodom?Kod nas kanali lepo napunjeni a u doljama ima vode, negde manje, negde više sve u zavisnosti od terena.
Stiže za Banat dobra kišurina, mislim generalno će ih imati čitav sever ali posebno delovi Banata i verovatno krajnji sever Bačke.Posle zadnjih padavina (kiša i sneg) delovi atara prema N.Bečeju koji su slatinasti su imali malo vode .Inače treba još ,po meni 100 tinak litara ,pa da gledamo po bunarima .