MeteologixMože neki savet koju prognozu pratiti?
Ja sam suzio na Yr. No I accu weather ali njihove prognoze u zadnje vreme nemaju veze s vezom.. W2u odavno ne pratim...
Ili da se vratim na Anu reljić, na jutarnjem programu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
MeteologixMože neki savet koju prognozu pratiti?
Ja sam suzio na Yr. No I accu weather ali njihove prognoze u zadnje vreme nemaju veze s vezom.. W2u odavno ne pratim...
Ili da se vratim na Anu reljić, na jutarnjem programu?
Ej baća, jel ti to mene nagovaraš da instaliram face,ko i još neke što si savetovao?Dino Dundić na F.B.
Otvorena je stranica, mozes citati bez da se registrujes na fbEj baća, jel ti to mene nagovaraš da instaliram face,ko i još neke što si savetovao?
Podseti me na ona stari vic kada deda u autobusu kaže mladiću koji sedi iza vozača:U poslednje vreme verujem samo mojim kostima. Kad počnu da me žigaju i probadaju, eto promene vremena. Moja pokojna baba, laka joj crna zemlja, znala je kad se vreme menja još na Atlantiku, noge je počnu probadati i žigati, a deda onda kreće da puni prskalicu.
Bice kise za vikend sigurno...To se i ja mislim. Mogu oni do petka da se šesnaest puta predomisle...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока