Vremenske prilike u 2021-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A i taj Dino vise prica neke buduce prognoze. Sta ce da bude (misleci na ove kijamete). Jos onaj dalmatinski, ne mozes pohvatati pola. I onaj nas na FB nije los.

Ja pratim Dina i Marka Cubrila,Cubrilo u poslednje vreme mnogo konkretniji i precizniji.
Inace pratim weather.com i vreme radar. InaCe na prognozu mogu da se oslonim samo ako se svi oni sloze..

U poslednje vreme verujem samo mojim kostima. Kad počnu da me žigaju i probadaju, eto promene vremena. Moja pokojna baba, laka joj crna zemlja, znala je kad se vreme menja još na Atlantiku, noge je počnu probadati i žigati, a deda onda kreće da puni prskalicu.

U poslednje vreme verujem samo mojim kostima. Kad počnu da me žigaju i probadaju, eto promene vremena. Moja pokojna baba, laka joj crna zemlja, znala je kad se vreme menja još na Atlantiku, noge je počnu probadati i žigati, a deda onda kreće da puni prskalicu.
Podseti me na ona stari vic kada deda u autobusu kaže mladiću koji sedi iza vozača:
- Gde sinko malo ustani, da smestim kosti.
A vozač će na to:
- Nemoj da ti Kosta *ebe mater!
Neka preliminarna predviđanja kažu da cele sledeće nedelje ide period toplog (max do 20 stepeni) i relativno suvog vremena.Od subote blagi pad temperature (max do 15 stepeni) i narednih 3-4 dana češća pojava kiše.
Možda prilika ratarima da krenu sa setvom kukuruza, voćari da oprskaju i prehrane stabla.

Koliko vidim sklonili padavine za petak...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

To se i ja mislim. Mogu oni do petka da se šesnaest puta predomisle...

Sad baš opet gledam i pokazuje za subotu...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh