Vremenske prilike u 2021-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Prolećna" idila...

8tcAC0S.jpg

Lijep sunčan dan. Milina za sjesti ispred kuće ali;
To vrijedi samo u zavjetrini. Čim pomolim nos van zaklona nije mu dobro.
Duva kao da radi na normu. Gdje samo pronalazi ovako crne oblake!
Ipak, dobar je. Odnese ih negdje na istok-jugoistok.
Zato dobra zavjetrina uživancija.
Nisam lud da me produva pa mi nađu koronu.

[QUOTE, post: 1617293, member: 15282"]Lijep sunčan dan. Milina za sjesti ispred kuće ali;
To vrijedi samo u zavjetrini. [/QUOTE]

To se ovde kod nasih paora iz Bačke kaze "sedim u prigrevici".
Bez neke lose namere citiram ovaj post,samo da bih potsetio ljude na stare izraze

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Gorane, pozovi obavezno Jeremiju Vajda, možda i dođe kad čuje kako se nazivaju lokacije, Babin zub i Golema reka, ne zovu se oni tako slučajno, nisu tu čista posla, mogu i neki vanzemaljci da se ubace ako priča bude tanka :)
Šalim se naravno, to su potočne pastrmke, ni ne mogu veće da porastu.

Elem, u Konaticama u martu 69l do juče, -2 C jutros, ispod prosečne temperature za ovo doba godine, vegetacija kilavi, ali baš

Poslednja izmena:
Gorane, pozovi obavezno Jeremiju Vajda, možda i dođe kad čuje kako se nazivaju lokacije, Babin zub i Golema reka, ne zovu se oni tako slučajno, nisu tu čista posla, mogu i neki vanzemaljci da se ubace ako priča bude tanka :)
Šalim se naravno, to su potočne pastrmke, ni ne mogu veće da porastu.
Dobra ideja,zvacu ga na pecanje na nase egzoticne Radojevicisalase,nemamo pastrmku,nemamo basa,ali ima štuku i šarana!Lokacija je Veliki Bački kanal kod Malog Stapara :D

Može neki savet koju prognozu pratiti?
Ja sam suzio na Yr. No I accu weather ali njihove prognoze u zadnje vreme nemaju veze s vezom.. W2u odavno ne pratim...
Ili da se vratim na Anu reljić, na jutarnjem programu?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh