та Пеера
Član
Jeste li ,, naoštrili" lopate ???
Kod nas počeo da pada sneg!!!
Kod nas počeo da pada sneg!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tu sam pre desetak godina pecao pastrmku iz "Goleme"reke,dok sam cekao da mi Sima Ždrma spusti drva sa planinePre neki dan na Babinom Zubu veje sneg ,mecava i grmi kao da je leto. Inace gore je 175 cm snega.
Da,čuo sam.On i zena su mogli sami da natovare 45-50 kubika na kamionPokojni Sima Ždrma.
Kako god da ih je po'vato,ni jedna nije u meri.Jesi te ribice rukama povatao ? Tako lici.
Kolika reka takve i pastrmke,kad budem mušičario na potocima Rockies Mountain u Kanadi nahvatacu veceJesi te ribice rukama povatao ? Tako lici.
Dobra ideja,zvacu ga na pecanje na nase egzoticne Radojevicisalase,nemamo pastrmku,nemamo basa,ali ima štuku i šarana!Lokacija je Veliki Bački kanal kod Malog StaparaGorane, pozovi obavezno Jeremiju Vajda, možda i dođe kad čuje kako se nazivaju lokacije, Babin zub i Golema reka, ne zovu se oni tako slučajno, nisu tu čista posla, mogu i neki vanzemaljci da se ubace ako priča bude tanka
Šalim se naravno, to su potočne pastrmke, ni ne mogu veće da porastu.