Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tebe smo usvojili u ovu j.Banatsku grupu-rupu "bezkisnika"Po radaru veci deo vojvodine ima kisu,ovde nista za sada...
Nije bas jedini taj, gosn administrator NA od 2012 redovno svake godine tvrdi da mi uvek kad je najpotrebnije kisnemo uz primer od Julske kise iz 2012 kad je vec kukuruz odsvirao svoje mesec ipo dana pre.Tebe smo usvojili u ovu j.Banatsku grupu-rupu "bezkisnika"
A nas je jasno izbaksuzirao jedan clan foruma (necu ime da mu pominjem, pronacice se) jer je "kenjao" godinama po forumu kako j.Banat kisne nenormalno u odnosu na ostatak zemlje! A mi naj vise susnjih godina od svih imamo!
Eh,pada i ovde sad....po radaru jedva nas zahvata,ali tu je,ne pada jako ali ok je.U tom plavom delu smo oblacnosti,a nesto iz NS-a stize kao prosirenje oblacnosti,mozda dodje i do vas,nismo mi daleko.Tebe smo usvojili u ovu j.Banatsku grupu-rupu "bezkisnika"
A nas je jasno izbaksuzirao jedan clan foruma (necu ime da mu pominjem, pronacice se) jer je "kenjao" godinama po forumu kako j.Banat kisne nenormalno u odnosu na ostatak zemlje! A mi naj vise susnjih godina od svih imamo!
Tako će da bude,sad neće znati stati.Ала пада као да неће стајати пет дана.
Jel vetar ostetio useve u vasem kraju?U ponedeljak sam isao da kaparisem neku sejalicu pa sam prolazio kroz Basaid,isao sa drugarevim pikapom posto mi je auto bio na servisu i par puta je hteo da me oduva sa puta, volan konstantno drzao u levo da bi auto isao pravo.Sada je počela da pada slaba kiša.