Vremenske prilike u 2021-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod nas nocas 31 litra, ukupno 84l u selu od pocetka ovog ciklona.Jutros kad sam isao na posao od Stepa do Kisaca bas dosta povaljanog kukuruza, a jedna njiva sabijen kukuruz u zemlju.Od Kisaca do Rumenke nema puno, al je i kukuruz dosta losiji i nizi pa nije dobio toliko po tamburi.

Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Матићу, ја ћу доћи да ти припомогнем са зеленком...обезбеди само приколице и возаче добре, јер ће да се натрче када буду опслужвали два комбајна малена....

Na Dobrodolu samo 9....
Da se nadovežem, kad sam već tu, ukupno za ovih par dana palo je 6+6+11+današnjih (dosadašnjih) 9 litara...
Ukupno 32....
Nije loše, situacija je "daj šta daš".....
I sutra u prekosutra javljaju kišu, tako da, nek pada...
Ima mesta...
Kod nas noćas 37 lit sve ukupno u tri dana 82 litre, to je sasvim OK. i da ne pada više, sinoć bilo malo leda sa kišom svega dve minute sitan.

Traži broj dilera, nemoj da se ustručavaš. Vidiš da kaže da hoće da pomogne.
Nego mene sad zanima, kako idu uplate za haarp da se isključi vetar i grad? Jel’ uplate idu preko tebe?

Matiću , ti si izgleda prestao da radiš normalne poslove totalno , našo si bolje zarade , te sa YT , te sa FB m te haarp , pa još moderatorska plata , a ovamo kao pametuješ sirotinji ..

Momo morao sam da pronađem dodatne izvore prihoda jer mi je sin rekao da nije loš onaj Rimac lelektrični super automobil pa da ga kupim od zarade. 😂

Матићу, не видим слике.
У Мокрину колико сам чуо 38 литара.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh