Vremenske prilike u 2021-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Brali Ti si pisao stalno Kise nikad Vise, i evo stalno kuknjava a kod mene palo manje kise ukupno, nego sto ste vi dobili samo sinoc, i Mi cutimo i trpimo!

Neko je rekao da ako padne neka veca kisa da ce biti kao u Obrenovcu onomad. Kod nas moze pasti jos ovoliko nece se primetiti za 2 dana.

У Чалми синоћ и ноћас 78л...сада ромиња ситна кишица....за сада је пало близу 140л/м² за ова три дана....сејв бајнд бел....у последњи час ...нажалост и олуја је била уз те падавине, гадно је поваљала кукурузе...

Drugar mi poslao slike iz Mosorina,ne znam u kojem delu atara je to,a mozda ce se javiti neko iz Mosorina da potvrdi dal je ovako...

c237ff89ddbc1fcc320b5e9f021e1101.jpg
827a83da2bdc4210bdd4096507978dc1.jpg
0837fa0f7244654423f3bf19dac6b1a1.jpg
11574ada0750d4cd9bdf9e1f81eeb8c3.jpg

Inace,kod nas za ova 4 dana je ovako bilo 10+12+28+25,bar koliko sam ja uspeo da po'vatam...

Sent from my motorola one fusion+ using Tapatalk

Sad je zemlja meka i natopljena odma poleže. Ja kontam toliko se radujemo ovih 100+ l u selu da fali samo malo da dune pa da odemo u drugu krajnost. Još 2 dana ako se ne varam je aktuelan ciklon.

"Zare igra ne se znaje"

Kod mene u selu je prešlo 100l za ovi par dana. Juče posle podne je bilo svega leda, olujnog vetra i naravno potopa. Kukuruzni su dobro oboren, a i izlupani od leda.

Paorpaor ne znam koliko je palo kod tebe do sada. Ali onomad, kako ti kažeš, u Obrenovcu je palo za 3 dana oko 340 l. Isto je bilo svuda cele zime i proleća. Kanali skoro presušili. Pa opet se desilo ono što se desilo. Ali meni je drago da su mnogi sada dobili dobre količine kiše. Ja sam na nekih 55 l. I valjda će je biti još danas i sutra pa da dođem do 80l. Za ovu turu za moj kraj sasvim dovoljno do narednog deljenja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh