paorpaor
Član
Milane isto je i kod nas. Ocajno malo kise, a treba je jos najmanje 30 l da bi preziveli do neke nove kise (ako padne).
Katastrofa.
Katastrofa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bice valjda danas i sutra neke kise za Juzno Backi okrug ako je verovati radaru. I kod nas bi leglo bar jos 35lMilane isto je i kod nas. Ocajno malo kise, a treba je jos najmanje 30 l da bi preziveli do neke nove kise (ako padne).
Katastrofa.
Koliko je kod vas bilo sinoć?Milane isto je i kod nas. Ocajno malo kise, a treba je jos najmanje 30 l da bi preziveli do neke nove kise (ako padne).
Katastrofa.
Mi smo ove godine ta neobjašnjiva rupa.Juče u okolini Loznice 125 litara a samo malo severnije ka Bogatiću šipak, sića. I tu drugde u delovima Srema ka hrvatskoj granici ima "neobjašnjivih" rupa.
Čak je i tamo gde je trebalo najsuvlje biti (Vranje) i istok (okolina Negotina) nakislo fino. Na kraju je i dole niže zapadno oko Zlatibora isto rupa.
Mogu reći slobodno, ne računajući KiM jer tamo gotovo i da nema stanica da je oko 90% teritorije zemlje dobilo bar 25-30litrica.
I kod nas dolazi iz pogrešnog pravca.Mi smo ove godine ta neobjašnjiva rupa.
Ovo što je palo kiše,sve je došlo sa istoka,što je kod nas reetkost.
Većina padavina nam dolazi sa zapada.
Eno ima na 177str. sto je clan Arkadije postavio sliku sa rain-a i tako je uglavnom ceo dan.Mi smo ove godine ta neobjašnjiva rupa.
Ovo što je palo kiše,sve je došlo sa istoka,što je kod nas reetkost.
Većina padavina nam dolazi sa zapada.
Noćas još 23 lit. .znači ukupno 50 litara.Od ove kiše palo je 2l.plus 11 lit.i pre sat vremena još 14 ukupno 27 litara.
Послато са LG-M250 помоћу Тапатока
Mislis Pero! Znam da me ti oslovljavas sa Petre pa mislim da je meni upuceno pitanje.Petre jel si pokiso?