Vremenske prilike u 2021-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Milane isto je i kod nas. Ocajno malo kise, a treba je jos najmanje 30 l da bi preziveli do neke nove kise (ako padne).
Katastrofa.

Koliko je žedna zemlja pokazuje da je komšija pre podne bez problema išao autom lenijom u delu atara gde je noćas palo 68l. Kaže da čak nema ni puno brlja pored lenije, sve je zemlja popila.

Juče u okolini Loznice 125 litara a samo malo severnije ka Bogatiću šipak, sića. I tu drugde u delovima Srema ka hrvatskoj granici ima "neobjašnjivih" rupa.
Čak je i tamo gde je trebalo najsuvlje biti (Vranje) i istok (okolina Negotina) nakislo fino. Na kraju je i dole niže zapadno oko Zlatibora isto rupa.

Mogu reći slobodno, ne računajući KiM jer tamo gotovo i da nema stanica da je oko 90% teritorije zemlje dobilo bar 25-30litrica.
Mi smo ove godine ta neobjašnjiva rupa.
Ovo što je palo kiše,sve je došlo sa istoka,što je kod nas reetkost.
Većina padavina nam dolazi sa zapada.

Mi smo ove godine ta neobjašnjiva rupa.
Ovo što je palo kiše,sve je došlo sa istoka,što je kod nas reetkost.
Većina padavina nam dolazi sa zapada.
Eno ima na 177str. sto je clan Arkadije postavio sliku sa rain-a i tako je uglavnom ceo dan.
Trenutno prosao petominutni pljusak krupnih kapi...

Protivgradna ne prestaje ,nesto se gadno sprema ovde , grmljavina kao mumlanje....
Ode sve severnije , mislim da je Mitrovica dobila jako nevreme.

Poslednja izmena:
Petre jel si pokiso?
Mislis Pero! Znam da me ti oslovljavas sa Petre pa mislim da je meni upuceno pitanje.
Zadovoljavajucih 50 lit.
U Petak 25 i juce isto.
Neka nada je prisutna i postoji, sto se tice soje, suncokreta i jos nekoliko kj kukuruza!
Ima i toga gde je zakasnila i tu vise nema nikakvog spasa.
Kod tebe?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh