Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne pada kisa ni sada kod vas?Danas jos 100-ak kapi,kao sto rekoh,ovim tempom i bice to odlicno tamo negde krajem godine.
Ovde u okolini Vrsca vec smara, svaki dan kisa iz Rumunije, juce 12lit danas 3lit za sada.
Kako se stvari odvijaju mi izgleda da nismo iz okoline Vrsca! Kratak jedan pljusak od 3-4 lit i odose sve kod vas.Ovde pljusti sada nije nam ni potrebna za sada ionako svi usevi su kilavi.
E u pravu si,palo novih 10-ak kapi,ali takve bas manje kolicine padavina ne racunam ,samo od stotinak kapi pa na vise,jos kad ubode pa padne 3-4 litre e to je bingo ).Ne pada kisa ni sada kod vas?
Ovde pljusti sada nije nam ni potrebna za sada ionako svi usevi su kilavi.
Posto je osiguranje od suse ?.
Kod mene 7.5l u kišomeru iz nekoliko puta. Kolega je bio u obilasku atara, i kaže da je šareno palo po ataru. Ovakve padavine su praktično lutrija...
Ludilo od vremena, jedan deo atara i sela, dobio i kišu i led (prema Torku, neki kažu i prema Medji) , a kod mene kući nista. Tek kasnije kako je oblak hvatao od granice sa Rumunijom palo je 5l, i to od moje kuće 500m prema centru sela, ostatak nista.6l Karadjordjevo, cujem da je u Itebeju bio haos..
Poslato sa EML-L29 pomoću Tapatoka