Vremenske prilike u 2020-oj godini

Danas jos 100-ak kapi,kao sto rekoh,ovim tempom i bice to odlicno tamo negde krajem godine.

Kod nas jedan deo ka Srbobranu dobio neki pljusak i ceo dan se vrti sa te strane ali nikako da padne ko svet.

Ne pada kisa ni sada kod vas?

Ovde pljusti sada nije nam ni potrebna za sada ionako svi usevi su kilavi.
E u pravu si,palo novih 10-ak kapi,ali takve bas manje kolicine padavina ne racunam ,samo od stotinak kapi pa na vise,jos kad ubode pa padne 3-4 litre e to je bingo :)).
Edit.Pocela neka sitna,za sad verovatno oko litre nakapalo.

Poslednja izmena:
Kod nas u selu slabo,upravo se vratio iz Titela bio do zubara,Titel dobio lepu kisu , uhvatilo tu od krivine kod Makariceve vikendice pa prema Titelu,a Lok vec slabo

Vam grada sareno od 5l do 20l kako koji deo atara danas popodne. Leda najvise bilo sama okolina grada iz pravca melenaca. Kasnije jos po koji oblak je sitno dolivao.
Drugar taman osigurao danas sve parcele od suse i ja jednu osigurao za probu ove godine. I kisa tresnula odma cim smo platili.
Trebali smo izgleda pre to uciniti

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
6l Karadjordjevo, cujem da je u Itebeju bio haos..

Poslato sa EML-L29 pomoću Tapatoka
Ludilo od vremena, jedan deo atara i sela, dobio i kišu i led (prema Torku, neki kažu i prema Medji) , a kod mene kući nista. Tek kasnije kako je oblak hvatao od granice sa Rumunijom palo je 5l, i to od moje kuće 500m prema centru sela, ostatak nista.
Dal je stradala pšenica od leda, videcemo sutra.

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh