Marko 2805
Novajlija
Dal je bilo danas leda u okolini Backe Palanke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Normalno da nismo .Čujem da je Banatska Topola ,pokisla .Kiraj da li ste pokisli? Bas je gadno izgledalo prema Basaidu.
Vidim da je tema zaključana. Treba je otvoriti ,kako bi smo se iskukali,barem mi sa severa.Pre cu dobiti na loto nego neku normalnu kisu....
Danas sam prosao kroz Srbobran,Radicevic,Becej,B.P.Selo,Mol....zaista izgleda suvo,ljudi spartaju useve i zalivaju tifonima...usevi su bledi od hladnog vremene i zedni...A vracao se auto-putem do Kovilja,pa na Sajkas,Titel...isao sam paralelno sa tim oblacnim sistemom i bogami lepa je to kisa bila...na toj putanji je i bila granica padavina...ka Fruskoj Gori se crnilo...Posmatrao sam na radaru taj oblačni sistem koji se u jednoj vertikalnoj liniji spuštao sa severa na jug. Na žalost ta linija nas je promašila za malo pa je današnji bilans okruglo 0 litara. Maj mesec izgleda ovako:
01.05. --- 3l
02.05. --- 5.5l
06.05. --- 6.5l
14.05. --- 1l
19.05. --- 12l
24.05. --- 2.5l
26.05. --- 2l
27.05. --- 1.5l