Vremenske prilike u 2020-oj godini

Noćas i u toku dana 45 litri, hvala je bogu u zadnjem trenutku, sad kako hoće, nadam se da će i ostali dobiti još nešto.

Vi ste u juznom Banatu jedini totalno nevezani za nas "meteo sistem " . Mi svi dobijamo vrijeme sa zapada , sad kako se zavrti ali uglavnom krece sa zapada nanistok ,jedino je kod vas kontra pa vi cesto omasite kisu kad svi dobiju , al nekad dobijete iz RU kad niko drugi , zar nije tako.

Tako nekako,mi ne dobijemo 3 meseca ni kap kise,onda za mesec dana padne 200mm i onda opet 2 meseca nista,jako los raspored padavina imamo,a u augustu ne pamtim kad smo dobili kisu

Sinoć 11 i danas 9 da zaokruži na 20 👍

Još kad ne bi sunce upeklo u narednih par dana kao što kažu bilo bi apsolutno vrhunski!

To naj je jedina kisa, sa zapada nikad ne dostigne, a avgust nam postaje nocna mora jer u ovom mesecu rumunka ne radi nikako, a feniranje ne izostane!
Jedino Pancevo i okolina dobija sa obe strane i zato kod njih usevi uvek dobri.

Evo koliko smo mi ukupno dobili kise do sad, April 4l,maj 51,jun119,jul 95,avgust za sad 19.

Poslednja izmena:
Juce sve znacajnije padavine odose severno od nas ,od jutros na radaru vidim idu juznije ,znaci i od ovog talasa budza.

Nazad
Vrh