sale ratar
Član
Noćas i u toku dana 45 litri, hvala je bogu u zadnjem trenutku, sad kako hoće, nadam se da će i ostali dobiti još nešto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nakon ni kapi od nacasnje kise kad se razvili ovi oblaci bio sam siguran da ce dostici i do nas ovaj razvoj oblaka! Na kraju aman bas ni kap!Nerealna realnost
Ako se dobro sjecam 2017. ako se ne varam dobili ste ogromnu kisu u avgustu kad smo svi bili u susi . Nek me neko ispraviTako nekako,mi ne dobijemo 3 meseca ni kap kise,onda za mesec dana padne 200mm i onda opet 2 meseca nista,jako los raspored padavina imamo,a u augustu ne pamtim kad smo dobili kisu
Jeste,dobili smo za par sati 70mm,ali smo tada kosili 1t suncokreta i 1.2t kukuruza po jutru,kad je trebala,nije pala..Ako se dobro sjecam 2017. ako se ne varam dobili ste ogromnu kisu u avgustu kad smo svi bili u susi . Nek me neko ispravi
Kod mene ukupno 8 litara .Atar nije dobio ni toliko a prema B .Karađorđevu ,verovatno ništa.Kod nas malo po malo pa poravnilo na 20 litara.