Vetar smanjio tempo.Skinuo nešto crepa sa kuće i izvalio veliku trešnju u dvorištu što mi je veoma žao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Au šteta za trešnju, meni se mlade nisu primile a stara se osušila a trešnje voleeeeemVetar smanjio tempo.Skinuo nešto crepa sa kuće i izvalio veliku trešnju u dvorištu što mi je veoma žao.
Trebalo je 2002g biti u Beloj Crkvi kada su renovirali kasarnu paviljoni bez stakala,a u kupatilu duvalo kao na motoru udjes ujutro da se umijes upalu pluca dobijes!Bio sam u Beloj Crkvi na strazi -24 sa jakim vetrom ne bas kao ovaj,za bozic 2005 e to je bilo kao u betonskom svinjcu
Ne bi nikad ziveo,gde ti zivis trenutnoKod mene baš jaka mećava ,36 sati smo bili bez struje, odavno nije ovako duvalo. Izmedju moje kuće i garaze naduvalo namet od 2metra.
Ne bi nikad ziveo,gde ti zivis trenutno
Послато са SM-A510F помоћу Тапатока
Ziveo sam 15 godina u Beogradu, svugde ima prednosti i mana. Najbolje je onde gde se dobro osećas.Ne bi nikad ziveo,gde ti zivis trenutno
Послато са SM-A510F помоћу Тапатока