BobanNB
Član
Нисам се толико распитивао, ја сам тражио за оно што ме највише брине су природне непогоде.....рекли су да објекти морају бити уписани у катастар и легални, кућа и нуспросторија (летња кујна, шупа, штала)......тако да ми је љубазна госпојица објаснила да кућа може у фул осигурање, а нуспросторија само од пожара.....за "свињце, оборе, котарке и кокошињце" нисам питао пошто ми то није уписано у катастру, као легално......још се добија осигурање од пуцања и кварова водоводних цеви и канализације, кварови електро инсталације, провалне крађе и разбојништва, осигурање свих стакала, рефундирање за израду у случају крађе докумената свих станара куће, и нешто осигурање одговорности од трећих лица..........све ти зависи од површине, мене је изнело нешто преко 10к динара које се дели на 12 рата.Jel kod njih upada pod osiguranjem i objekti koji nisu zatvoreni, tipa obori, nastresnice i tako to? Koja je cena?
П.С. нагласила ми је да објекти од набоја и черпића се не осигуравају....и да укупна премија је негде око 7,5-8м динара.....кућа корисни простор 115м2.
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока