Vremenske prilike u 2019-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

paorpaor

Član
Učlanjen(a)
28 Jan 2009
Poruka
12.091
Lokacija
Tovarisevo
Mi smo ovde kao ukleti,kod nas ni kap jos nije pala poslednjih par dana...
Niste sami :udri:
Jel moguce da je jebeni Dunav tolika barijera za oblake sa juga, jugozapada. Kako se priblize Dunavu tako se zalepe za njega i ni makac dalje. Eventualno priobalna mesta dobiju kisu, mi sto smo malo dalje ni zahladjenje.
Ceo dan danas nesnosna sparia, tek sad malo pred vece da se oseti nesto prijatniji vazduh. Verujem da je vlaznost danas bila preko 100 %
 

ACA RAIC

Član
Učlanjen(a)
19 Maj 2015
Poruka
3.481
Lokacija
NOCAJ
Sedimu u S.Mitrovici i gledam kroz prozor u pravcu moje Mačve i pitam se da li pada ova kiša i na moju soju i pšenicu. Da zovem nekog od familije u selu, svi spavaju, da ih budim ne smeme, pomisliće odmah da je neko umro.:
 

Proximus

Član
Učlanjen(a)
23 Jan 2017
Poruka
2.047
Lokacija
Beograd
Ovde izgleda isto palo nešto, mada verovatno ni približno k'o u gradu, no bitno da je skvasilo koliko toliko... Severno odavde i dalje munji i grmi, nadam se da će kolege koji su imali nulu k'o i ja do večeras dobiti nešto :kisa:
 

dukej

Prijatelj Foruma
Učlanjen(a)
14 Avg 2007
Poruka
7.371
Lokacija
Srbobran
Najjači oblak (po radarskom snimku) se kretao uz Tisu na sever, i pretpostavljam da su mesta uz Tisu dobro prošla noćas (Čurug, Gradište, oba Bečeja, Petrovo selo, Mol...).

Interesantno je da se oblaci napokon kreću, a sve do danas je bilo da se oblaci istresaju tamo gde i nastanu bez ikakvog pomeranja. Iz tog kretanja obalaka konačno je nešto stiglo i do nas pa trenutno pada lepa, blaga i mirna kiša. Bez vetra, grmljavine i tvrdih sra*a. :osmeh: Šteta je samo što to neće potrajati dugo (zbog kretanja, a nije velik i jak oblak), pa ne verujem da će se skupiti neka veća količina kiše. Al' je bar zato pokriven kompletan naš atar, rekao bih ujednačenom kišom.


 

Lord Ogy

Član
Učlanjen(a)
12 Feb 2010
Poruka
2.720
Lokacija
Zrenjanin

Nocasni odraz grada i okoline , u par navrata pljuskovita kisa.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

dukej

Prijatelj Foruma
Učlanjen(a)
14 Avg 2007
Poruka
7.371
Lokacija
Srbobran
Kao što sam i pretpostavio noćas, nije bilo puno kiše - nešto malo manje od 4l.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh