Vremenske prilike u 2018-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nocas 10l nije najavljivano do juce popodne ali je dosla kao porucena da malo nakvasi setveni sloj koji je dobro isusen pripremom za setvu.

Biće ponovo toplije, ali opet ništa sad toliko. Veća je znatno anomalija bila do sada.

Do subote od 17-22C, od nedelje do srede 23-27C.

Iza 7-8 dana se nazire velika promena sa zapada, koja će se i ostvariti (za razliku od ovih sa severa/istoka koji su kontra dominatne struje pa su uvek u većoj ili manjoj meri nepouzdani) jer je apsolutno svi modeli vide.

- - - - - - - - - -

Evo CFS karte za maj, ja tu Paore ne vidim ama baš ništa neuobičajeno:

eu_Prec_Mon_Norm_Ind1.gif

Kimi kakvo ce vreme biti sledece nedelje? Za Banat me zanima,hoce li bitj kise?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Biće ponovo toplije, ali opet ništa sad toliko. Veća je znatno anomalija bila do sada.

Do subote od 17-22C, od nedelje do srede 23-27C.

Iza 7-8 dana se nazire velika promena sa zapada, koja će se i ostvariti (za razliku od ovih sa severa/istoka koji su kontra dominatne struje pa su uvek u većoj ili manjoj meri nepouzdani) jer je apsolutno svi modeli vide.

- - - - - - - - - -

Evo CFS karte za maj, ja tu Paore ne vidim ama baš ništa neuobičajeno:

eu_Prec_Mon_Norm_Ind1.gif
Dal ta promena nazire i neku ozbiljniju kisu??

Послато са Coolpad R108 уз помоћ Тапатока

Evo već par sati pada prava natapajuca,opet se pojavile barice po travi..kako se namestila nece skoro da prestane. Imam sestru blizu Milvokija USA,kod njih kada pada sneg kod nas se ta pojava javi nakon 2 nedelje,nikada ne promasi,sinoc je kod njih pao sneg..nadam se da nije tacna ova moja prognoza.

Sent from my C6603 using Tapatalk

Svuda je nesto palo samo ovde kod nas crna rupa. Dok je padala, padala je i kad nije trebala. Sad kad treba malo da padne sad nece.
Bojim se da i onaj moj "prognosticar" ne pogresi, pa bude gora od predhodne.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh