Vremenske prilike u 2018-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bome vata me briga vlaga sve dublja... a ni zrna nisam stavio... a i ovi sto jesu neznam kako ce bit ako ne padne skoro.

Sledecih 10 dana pa sve to deluje slabo... Utorak mozda donese nesto pa posle petak i subota neko naoblacenje sa kisom...Ali sve mi to slabo deluje... Naravno moze negde da pljusne i lepo podmiri potrebe za kisom ali na nivou cele zemlje nista posebno, nadamo se da se promeni na bolje ali tako sada izgleda... Svidja mi se sto se opasnost od mraza sve vise smanjuje pre svega ovog na 2m a potom i onog prizemnog :)

Danas bio u rumuniji i slusam na radio kako najave lokalne pljuskove za nas kraj blizu granice, e sad sve zavisi gde ce da potrefi.

Sve je to mrsavo na ovu vrucincinu... danas u hladu 29 mereno ispod jelke na promaji na 1,5 m od zemlje.

2013 smo se za prvi maj kupali u bazenu. Jeste da su tu termalne vode pa je u velikom bazenu temp od 27 a u malom 35 temp vazduha bila preko 30 to se secam. Takodje izvestan period bez kise u aprilu i maju. Ali nam je druga polovina maja i jun imao vise nego lepu kolicinu padavina

Siniša pokosiću je ako treba odmah sutra ali da se skupi društvo da je otimamo od Boga kada najave kišu par dana nakon košenja da ne propadne.

E da si bliži mogao bi računati na mene,ovako... mrka kapa. Btw,najavljuju kišu za naš šor pa sklone,pa opet najave pa opet sklone. Kanda da će pogoditi!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh