DraleTD
Član
Ljudi pa zima je jos uvek pa bolje sada da se istrese i sneg i mrazevi,a ne kao prosle godine kad je sve niklo,krenulo i procvetalo da nas opauci.Da nam se ne desi ono sto je Severina videla:"sneg u maju"!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ljudi pa zima je jos uvek pa bolje sada da se istrese i sneg i mrazevi,a ne kao prosle godine kad je sve niklo,krenulo i procvetalo da nas opauci.Da nam se ne desi ono sto je Severina videla:"sneg u maju"!
Kolega na tv-u kazu da je kod vas bilo -25 a meni se cini da si ti napisao da je bilo -27 u jednom trenutku.Inace na weter online oko 4 sata su bili izbacili -32 stepena.Nisam mogao da verujem sa ove moje usi sto bi rekao Sojic.A vala nek smo i mi u nečem prvi u državi i dalje je jako ladno, još nisam video žive duše napolju.Loženje vatre i to je to,od aktivnosti za danas.
A vala nek smo i mi u nečem prvi u državi i dalje je jako ladno,a večeras javljaju nove padavine.Još nisam video žive duše napolju.Loženje vatre i to je to,od aktivnosti za danas.
Velika vecina clanova ovog foruma,poljoprivrednika prati meteo forum.I sigurno da vecina ne veruje svojim ocima kad procita zelje pojedinih clanova meteo foruma.Ima tamo pojedinaca koji nisu zadovoljni ni sa ovih -25 i pola metra snega.Naravno,oni to sve prate kroz prozore toplih stanova ili kuca,a da sigurno nisu izasli ni lopatu snega da ociste.Isto tako i tokom leta,sve ispod 40 stepeni je razocaravajuce.Letos tri meseca nije bilo kise,naidju neki oblaci oni padaju u depresiju.Cast izuzecima,ima clanova cije postove je zaista zadovoljstvo citati i koji zasluzuju sve pohvale.Uz jednu molbu Kimiju,da na ovom forumu bude malo aktivniji,da ne bi poljoprivrednici morali da citaju zelje,pozdrave i cestitke na meteo forumu.Najhladniji 1 mart u poslednjih 30 godian upravo javili.Nadam se da su pojedinci na nekim meteo forumima sada zadovoljni jer su se lepo naspavali dok je ljudima stradavalo voce ,stoka i ostalo.Svaka cast za Kimija koji nikada ne upada u takvu euforiju tipa :,,Samo da se ostvari ova prognoza inace cu biti jako razocaran ako ne bude -25'' i pola metra snega jer boze moj ja to volim" .Volim i ja fudbal pa ne zelim da iko slomi nogu.Treba zima i volim i ja zimu ,sneg ali u okviru normalnog.Sombor preko -25,Novi Sad -22...Ti likovi ne shvataju da ova drzava zavisi od poljoprivrede a ne od punih kafana.
Vi bi Marko trebalo da iskoristite ovo vreme i za neke pametnije aktivnosti od pukog loženja vatre, ionako vam konstantno opada broj stanovnika u ČonopljiA vala nek smo i mi u nečem prvi u državi i dalje je jako ladno,a večeras javljaju nove padavine.Još nisam video žive duše napolju.Loženje vatre i to je to,od aktivnosti za danas.
Zvanican podatak kod mene: palo je 48cm snega, a od te kolicine, dobija se 24 litara vode po m2. Nije racunato preko interneta tipa odnos snega i vode, vec izmerena kolicina tog snega.