Vremenske prilike u 2018-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogledo sad u moj termometar a ono -9 istog momenta sam ga skinuo i zafrljacio u kantu.Eto odgovora zasto se nas subjektivni osecaj leti razlikuje od izvestaja RHMZ mozda su i oni kupili termometre kod kineza kao ja:haha:

Najnize temperature ovog jutra...
Screenshot_1.png

Izvor: http://www.ogimet.com/home.phtml.en

Najhladniji 1 mart u poslednjih 30 godian upravo javili.Nadam se da su pojedinci na nekim meteo forumima sada zadovoljni jer su se lepo naspavali dok je ljudima stradavalo voce ,stoka i ostalo.Svaka cast za Kimija koji nikada ne upada u takvu euforiju tipa :,,Samo da se ostvari ova prognoza inace cu biti jako razocaran ako ne bude -25'' i pola metra snega jer boze moj ja to volim" .Volim i ja fudbal pa ne zelim da iko slomi nogu.Treba zima i volim i ja zimu ,sneg ali u okviru normalnog.Sombor preko -25,Novi Sad -22...Ti likovi ne shvataju da ova drzava zavisi od poljoprivrede a ne od punih kafana.

U dvorištu ispred kuće noćas u 00:30h -11°, jutros u 07:00h -10°
Ne znam koliko je bilo u zoru.
Jako sunčano je već sada. Na jutarnjem kažu da je Beograd najtopliji grad u Srbiji.

Pele, ako ne znaš,i ja sam čovek sa sela, isto koliko i ti.
Znači i ja imam stoku voće povrće i sve što priliči jednom domaćinstvu.

Ja stvari gledam sa meteoroloske strane, a tu nema emocija.

A ne vidim ni takodje da ce se bilo sta lose desiti,jer je cela zemlja bila pod snegom pa je steta zanemarljiva.

Uostalom,nisam ja kriv sto je voce rano krenulo..samo je krivo,ovo je balkan a ne mediteran.

Јутрос у 5 сати, ван села -24 а у селу -22 ближе Тиси а даље од Тисе -20, мерено на висини од тла на 0,7 м.

Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга

Najhladniji 1 mart u poslednjih 30 godian upravo javili.Nadam se da su pojedinci na nekim meteo forumima sada zadovoljni jer su se lepo naspavali dok je ljudima stradavalo voce ,stoka i ostalo.Svaka cast za Kimija koji nikada ne upada u takvu euforiju tipa :,,Samo da se ostvari ova prognoza inace cu biti jako razocaran ako ne bude -25'' i pola metra snega jer boze moj ja to volim" .Volim i ja fudbal pa ne zelim da iko slomi nogu.Treba zima i volim i ja zimu ,sneg ali u okviru normalnog.Sombor preko -25,Novi Sad -22...Ti likovi ne shvataju da ova drzava zavisi od poljoprivrede a ne od punih kafana.
Jbt.pa nije valjda sad meterolog kriv zbog minusa?:haha:

Kod mene -12,nista spektakularno kako su najavljivali,najbolje od svega je sto ne moram na posao danas,a nadam se ni sutra.

Dobro je jbt, oladite malo svi... Šta je tu je, meni su prošle godine propale trešnje i jagode (90%), ostalo 90% nektarina, 100% kajsija... E sad, finansijski mi je propalo 70% jer je otišla roba koja vredi od 120 do 250 dinara po kilogramu, a ostala ona od 40, jbg... Pregurasmo nekako, idemo dalje, ko zna šta nas još čeka.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh