Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jbt.pa nije valjda sad meterolog kriv zbog minusa?Najhladniji 1 mart u poslednjih 30 godian upravo javili.Nadam se da su pojedinci na nekim meteo forumima sada zadovoljni jer su se lepo naspavali dok je ljudima stradavalo voce ,stoka i ostalo.Svaka cast za Kimija koji nikada ne upada u takvu euforiju tipa :,,Samo da se ostvari ova prognoza inace cu biti jako razocaran ako ne bude -25'' i pola metra snega jer boze moj ja to volim" .Volim i ja fudbal pa ne zelim da iko slomi nogu.Treba zima i volim i ja zimu ,sneg ali u okviru normalnog.Sombor preko -25,Novi Sad -22...Ti likovi ne shvataju da ova drzava zavisi od poljoprivrede a ne od punih kafana.
Pa naravno da nije i ne znam sta je smesno.Govorim o necijem radovanju sto komsiji crkava krava.Mislim da me nisi razumeo.Jbt.pa nije valjda sad meterolog kriv zbog minusa?