Vremenske prilike u 2018-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
16 l. noćas uz led i nenormalno jak vetar.

Nesekirajte se biće kiše za sve ,a u sredu kiše,leda tornada, kimi šta to najavljuju za sredu 13-ti.

Blago vama u Vojvodini. Skoro da nema stranice na kojoj neko od vas ne dobije kisu.
Kod mene naravno nula... znaci dobio sam 15ak litara od marta meseca. Sve se skamenilo od suse.

Na čega smo mi spali kada su nam padavine od 10 litara potop.Da padne 50 litara to bi bila katastrofa,senzacija cccc.

Za nas Windy najavljuje u sredu na četvrtak, 60 lit. na tri sata, a kada dođe ta sreda, biće opet mauna.
Za danas W2A najavljuje posle podne kišu, a Windy ništa, pa neko će i da pogodi.

Na čega smo mi spali kada su nam padavine od 10 litara potop.Da padne 50 litara to bi bila katastrofa,senzacija cccc.

Kod mene zadnji put u nekim delovima atara kad je palo 50 litara bilo je dobrog leda i pšenice su sravnjene sa zemljom ,u suštini katastrofa.Tako da je lepše ovako 5 po 5 nakupićemo 50 ali lepih.

Marko Nemoj da me shvatiš pogrešno ali 10 litara nije ništa pogotovo što obavezno počne vetar nakon kiše.

Nocas u calmi protutnjala olujcina, mom komsiji je sa kuce digla dobar deo crepa. Meni je pocepala oraj na pola, pa je zavrsio na supi, bez vece stete po istu, sem par ostecenih ploca... Nisam pitao kolko je palo jer upravo pada opet fina kisa, kao i u mitrovici.

Poslednja izmena:
Prigrevica trenutno provala oblaka sa kombinacijom nestajanja struje i pucnjavom.
Kolko vidim sa prozora 28 l u kišomeru.
Samo nek roka ....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh