Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad sam bio na autoputu kod rampe Batocina. Stigao je oblak iz pravca Despotovca do naplatne rampe, pa sam fino pokisao dok sam tu stajao. Krenuo da vozim kroz taj oblak do Batocine. U Kragujevcu suncano i toplo. Gde ce taj oblak zavrsiti, ko zna.
Nazalost druze taj deo Temerina prema Nadalju nije kako sam cuo dobio ni kap kise.Pola Temerina super proslo a pola nista.Jedino ako nije pala u jutrasnjoj turi.Neverovatno kako je negde pala, nakon 50 metara nista i onda posle 500 metara opet padala.Imam jednu njivu na tromeđi , par km do puta Temerinskog ,tu kiše nije bilo od setve,valjda je i to sad pokislo.
Ja sam na 4 km od Batočine i nisam dobio kišu ali je prošo oblak preko nasVidim da se gasi sistem. Ne verujem ni da je Jagodina pokisla. Mi smo doduse pokisli lepo iz 3 puta. Ukupno blizu 60l u maju ali bi svakako dobro dosla jos neka lepa kisa u narednih 10tak dana.
Kisaaaa,
Konacno vise smo zaboravili kako to izgleda .
Pljusak 16 litara ,pada jos sitna .
Gde tačno?Kisaaaa,
Konacno vise smo zaboravili kako to izgleda .
Pljusak 16 litara ,pada jos sitna .
Jesi ti tamo negde u južnom delu grada? Pošto kod mene gore u Sremu palo 10ak kapi onako s'vetra...
Izgleda da je u Brestoviku pao i grad. Ne znam za Seone, Udovice...Od tebe prema Grockoj koliko sam video na radaru....
Moja je od osmatracnice 5oo metara prema becejskom putu ,bilo je dovoljno kise ,jer ponegde jos se crni zemljaGde je tvoja tačno,moja je jedna duž od one lovačke čeke stoje bagremi i zidina od srušenog salaša.
Želeo bih da se ostvari tvoja prognoza ali ...,mislim da do sledeće raspodele nema ništa .Više sreće drugi put.Poslednja nada u ovoj turi kise je danas po podne. Nadam se da cemo i mi pokisnuti, Ali i Vi Kiraj...
Mada je ova vise za juzni Banat od Vrsca do ZRa