U kišomeru ravno 30 litara. Jel zna neko kakvo je vreme u Subotici (palić)?
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Pre sat vremena je bilo oblacno al nije padala uu Segedinu dobar pljusak stigao iz Srbije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U kišomeru ravno 30 litara. Jel zna neko kakvo je vreme u Subotici (palić)?
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Kod mene pola od togaJOOOOOOOOO,JOOOOOOOOJ ljudi desilo se malo čudo.....................
5-6 lit čuda
Da, kao da prospes flašu vode na 5 kvadrata.A u Vrbasu ćorak....
Kod mene pola od toga
Juce i danas se nakupilo 30 -ak litara
imam i ja zemlju na tromeđi,juce tamo stajala voda a za danas neznam kolko jos napadaloImam jednu njivu na tromeđi , par km do puta Temerinskog ,tu kiše nije bilo od setve,valjda je i to sad pokislo.
Od Bečeja do Vrbasa me je pratio pljusak i grmljavina, provala oblaka bila, jedva se šta videlo.
A u Vrbasu ćorak....
imam i ja zemlju na tromeđi,juce tamo stajala voda a za danas neznam kolko jos napadalo
Sad sam bio na autoputu kod rampe Batocina. Stigao je oblak iz pravca Despotovca do naplatne rampe, pa sam fino pokisao dok sam tu stajao. Krenuo da vozim kroz taj oblak do Batocine. U Kragujevcu suncano i toplo. Gde ce taj oblak zavrsiti, ko zna.Po radaru nesto prilazi severno iz pravca Batocine rekao bih i cini se da ce Jagodina dobiti nesto a do nas ce vrlo tesko doci.